SON DAKİKA
Hava Durumu

Eşcinsel İmam 7-11 Kasım'da İstanbul'da konferans verecek!

Batı'nın "Eşcinsel İmam" olarak tanımladığı ve destek verdiği Mohamed Zahed isimli bir kişi, 7-11 Kasım'da İstanbul'da konferans verecek. Olayı daha çarpıcı kılansa eşcinsel olarak tanıtılan Zahed'in Fransa'da için siyahi bir erkekle evli olması. Ayrıca konuşmacılar arasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu da yer aldı. Sosyal medya kullanıcıları sponsorlara dikkat çekti ve LGBT'yi meşrulaştırılmak için yapılan etkinliğin iptal edilmesini istedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2022 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2022 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Eşcinsel İmam 7-11 Kasım'da İstanbul'da konferans verecek!

Batı'nın dünya nüfusunu düşürmek için LGBT propagandasına karşı aileler 18 Eylül'de Saraçhane Parkı'nda bir araya gelmişti. Türkiye'de artan LGBT propagandasına karşı tepkilerin yükseldiği bu zamanlarda skandal etkinlik düzenleniyor.

FRANSA'DA BİR ERKEKLE EVLİ

Ludovic-Mohamed Zahed hakkında, "Zahed ve Qiyaammudeeen Jantjies evli bir Gay Müslüman çift olarak yaşıyor" ifadeleri kullanılıyor.

TEPKİ ÇEKEN ETKİNLİĞE KİMLER DESTEK VERİYOR?

Fransa'da Muslim Homosexuals of France yani Fransa'nın Müslüman Eşcinselleri isimli LGBT kuruluşunun başında faaliyetlerini yürüten ve kamuoyuna "Eşcinsel İmam" olarak yansıtılan Ludovic-Mohamed Zahed, 7-11 Kasım arasında Zorlu Performans Sanatları Merkezi'ne konuşmacı olarak geliyor.

Hisselerinin büyük çoğunluğunun İspanyol şirkette olan Garanti BBVA, Time To Reset (Zamanı Sıfırla), Bayer, Arçelik, Habertürk, Show TV, Nestle, Meta, Mesa, Eczacıbaşı veL'Oréal Paris, Brand Week etkinliğinin sponsoru oldu.

WIKIPEDIA'NIN ZAHED'İ TANIMLAMASI: İSLAM BİLGİNİDİR

Wikipedia Ludovic-Mohamed Zahed'i, "Fransız-Cezayirli bir imam ve İslam bilginidir. Açıkça eşcinsel bir Müslüman olan Zahed, LGBT ve feminist Müslüman toplulukları barındırmak amacıyla Paris, Fransa'da İslami bir ibadet odasının kurucusudur. Ayrıca LGBT Müslüman derneği HM2F'yi kurdu ve Marsilya'daki Calem Enstitüsü'nü yönetiyor." ifadeleriyle tanımladı.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ: İPTAL EDİLSİN

7-11 Kasım tarihlerinde düzenlenmesi planlanan konferans için sosyal medyada büyük tepki yükseliyor. Kullanıcılar, konferansın engellenmesini için yetkililere çağrı yapıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.