SON DAKİKA
Hava Durumu

İstanbul'da 2 kişiyi öldürüp 2 polisi yaralayan ikinci şüpheli de yakalandı

İstanbul Başakşehir'de 2 kişiyi öldürüp 2'si polis 4 kişiyi yaralayan şüpheli Güven Güler'in ardından ikinci şüpheli de yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2022 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2022 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
İstanbul'da 2 kişiyi öldürüp 2 polisi yaralayan ikinci şüpheli de yakalandı

Başakşehir'de 2 kişiyi öldürüp Fatih'te kimlik kontrolü yapan 2 polis memurunu vuran saldırgan yakalandı. 32 yaşındaki saldırgan Güven Güler'in Küçükçekmece'de polisin yaptığı operasyonda yakalandığı öğrenildi. Bu sabah ise ikinci zanlının da yakalandığı açıklandı.

DRONE ARAMA YAPILDI, 74 MERMİ BİR TABANCA İLE BİRLİKTE YAKALANDI

Fatih'te polislere silahlı saldırı olayını gerçekleştirdikten sonra başka bir taksiyle tekrar Başakşehir bölgesine geldiği belirlenen şüpheli Güven Güler, güzergahlardaki tüm güvenlik kameraları incelenerek takip edildi.

Polis şüphelinin çalılardan oluşan bir bölgede saklanmış olma ihtimali üzerine drone ile arama yaptı. Yapılan çalışmalar sonucu Şahintepesi ile Güvercintepe arasında bulunan viyadüğün altında saklanan şüphelinin yakalandığı öğrenildi. Şüphelinin üzerinden bir tabanca ile 74 mermi bulundu.

İKİNCİ ZANLI DA YAKALANDI

Dün Güven Güler saldırıdan birkaç saat sonra yakalanmıştı. Ancak diğer şüphelinin yakalanması için çalışmalar devam ediyordu. Şu dakika itibariyle aranan diğer şüpheli de polis ekipleri tarafından yakalandığını açıklandı.

İLK SORGUSUNDA "BEN YAPMADIM" DEDİ

Öte yandan dün yakalandıktan sonra sağlık kontrolünden geçirilip Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen şüpheli Güven Güler, yapılan ilk sorgusunda yaptıklarının hepsini inkar ettiği öğrenildi. Cinayet ve yaralama olaylarını kendisinin yapmadığını iddia eden şüphelinin, polislere ateş ettiği iddialarını da kabul etmediği belirtildi. Uyuşturucu bağımlısı olduğu öğrenilen şüphelinin Cinayetleri neden işledin sorununa "Ben kimseyi öldürmedim. Kimseyi yaralamadım" cevabını verdiği bildirildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.