SON DAKİKA
Hava Durumu

Kimlik kontrolünde durdurulan 2 kişi, polislere ateş açtı!

İstanbul'un Fatih ilçesinde hareketli anlar yaşandı. Kimlik kontrolünde durdurulan 2 kişi, polislere ateş açtı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Saldırganların kaçış anına ilişkin görüntüler ortaya çıkarken G.G. adlı saldırganın sabah saatlerinde Başakşehir'de 2 kişiyi öldürdüğü öğrenildi. G.G.'nin kaçarken bindiği taksinin sürücüsü "Belindeki silahı çıkardı tekrar beline koydu. 'Sen bana iyi davrandın yoksa seni öldürecektim" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2022 15:23
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2022 15:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Kimlik kontrolünde durdurulan 2 kişi, polislere ateş açtı!

Polise silahlı saldırının adresi Fatih ilçesinin Nişanca Mahallesi oldu. Polis memurları, kimlik kontrolü için 2 kişiyi durdurdu. Öte yandan polise saldıran kişinin sabah saatlerinde Başakşehir'de 2 kişiyi öldürdüğü öğrenildi. Polis her yerde saldırganları ararken G.G.'nin kaçarken bindiği taksinin sürücüsü bulundu. Taksi şoförünün "Belindeki silahı çıkardı tekrar beline koydu. 'Sen bana iyi davrandın yoksa seni öldürecektim "dedi.

ÖZEL HAREKAT DEVREYE GİRDİ

Şüpheli şahıslar polise silahla saldırdı. Olay sonrası bölgeye çok sayıda polis ekibi ve özel harekat polisleri de sevk edildi.

SALDIRGANLAR HER YERDE ARANIYOR

Yaralanan polisler ambulansla İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Özel harekat ve çevik kuvvet ekipleri de bölgede güvenlik önlemi aldı. Polisin saldırganları arama çalışması sürüyor.

SALDIRGANLAR KAMERADA

Öte yandan olay sonrası kaçan saldırganlar güvenlik kamerasına yansıdı.

TAKSİ SÜRÜCÜNÜN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Polis her yerde saldırganları ararken G.G.'nin kaçarken bindiği taksinin sürücüsü bulundu. Taksi şoförünün, "Aksaray ışıklardan aldım Altınsehir'e getirdim. Uyuşturucu etkisindeydi. Belindeki silahı çıkardı tekrar beline koydu. 'Sen bana iyi davrandın yoksa seni öldürecektim' dedi. Aksaray'da birini vurdum dedi. Polis çıktı. Şahıs uzun boylu esmer, ensesinde 'Güven' yazıyor, kolları dövmeli" dediği öğrenildi.

Bu arada yaralı polisler için meslektaşları hastaneye akın etti. Polisler yaralı meslektaşları için kan vermek için gelirken İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş da yaralıları ziyaret etti.

BAŞAKŞEHİR'DE SABAH İKİ KİŞİYİ ÖLDÜRMÜŞ

Polisi vuran saldırganın Başakşehir'de sabah 2 kişiyi öldürdüğü ortaya çıktı.

Başakşehir Güvercintepe'de meydana gelen olayda bir evden silah sesleri yükseldiği ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri geldi. Eve giren polis Ergül Maden (28)'in cesediyle karşılaştı. Bu sırada yakın bir sokaktan da silah sesleri yükseldi. Buraya geçen polis, G.G. adlı kişinin yengesi Güllü Güler'i de (61) öldürdüğü Sevim Güler ve Adem Tepe'yi ise yaraladığı belirlendi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.