SON DAKİKA
Hava Durumu

MHP lideri Devlet Bahçeli'den önemli açıklamalar!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Kızılcahamam kampı sonrasında açıklamalarda bulunuyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2023 12:47
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2023 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
MHP lideri Devlet Bahçeli'den önemli açıklamalar!

Partisinin Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde düzenlenen kampında konuşma gerçekleştiren MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Zillet partilerine çağrıda bulunmak istiyorum" diyerek "Gelin vazgeçin bu sevdadan, siz de Türkiye'ye destek verin. Milletvekilliği seçimlerine adaylarınızı gösterek girin. Ancak cumhurbaşkanı adaylığı konusunda Sayın Erdoğan'ın etrafında tek yumruk olalım" açıklamasında bulundu.

Bahçeli, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun 'altılı masa'nın yönetim modeline ilişkin yaptığı açıklamaya da tepki gösterdi. MHP liderinin tepki gösterdiği bir başka konu da 'alkış' polemiği oldu. Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun konuya ilişkin sözleri üzerinden yüklenerek " TSK'ya yapılan bu saldırıyı kınıyorum. Kahraman Türk askerimizin üniformasını Orta Doğu üniformalarına benzeten Kılıçdaroğlu edepsizdir" dedi.

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları:

"ÖNÜMÜZDEKİ BAHAR MEVSİMİ SEÇİM MEVSİMİDİR"

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

Hep birlikte Türkiye olduğumuzu bir kez daha ispat ve ilan edeceğiz. Birlikten hasıl olan nasıl bir kuvvet doğduğunu beraberce göstereceğiz. Bizi bilenler bilir, biz kendimiz için hiçbir şey aramayız, istemeyiz, dilemeyiz. Mevzubahis Türkiye olduğunda ise gözümüz hiçbir şeyi görmez.

Seçimler için geri sayım başlamıştır. Önümüzdeki bahar mevsimi aynı zamanda sandık ve seçim mevsimidir. Türk milleti 2023 seçimlerinde geçmişin dürüst muhasebesini yaparak geleceğini oylayacaktır. Tüm dünya adeta nefesini tutmuş, 2023 seçimlerine kilitlenmiştir.

"ALTILI MASANIN POTANSİYEL ZEHRİNİ KUSMUŞTUR"

Bu sistemin ikinci 5 yıllık dönemi çok daha iyi olacaktır. 'Tek adamlık' yaftası vurmak soysuz bir saptırmadır. Sürekli istikrarsızlık, sürdürülebilir düzensizlik, yaygın kaos, dinmeyen siyasi ve ekonomik fırtınalar alayının ümididir. Altılı masa darmadağındır. Her bir parti kendi çıkarının peşine düşmüştür.

Serok Ahmet, pazarlık gücünü yükseltmek, 'ne alırsam kâr' mantığıyla altılı maslanın başlıca hizip odağına dönüşmüştür. Bu koltuk sevdalısı, 'Altılı masanın cumhurbaşkanı kendi kararını uygularım derse kriz çıkar, o cumhurbaşkanı Meclis desteğini kaybeder ve ülke yeniden seçime gitmek zorunda kalır' demek suretiyle potansiyel zehrini kusmuştur. Altılı masa şimdiden kriz girdabına yuvarlanmıştır, vaatleri krizdir. Yüzde 50'yi aşan bir oy alan cumhurbaşkanıyla yüzde 0 bilmem kaç bir parti liderinin aynı imza yetkisine sahip olacağını iddia etmek demokrasiyi ve millet iradesini hiçe saymaktır.

"ZİLLET PARTİLERİNE ÇAĞRIDA BULUNMAK İSTİYORUM"

Serok Ahmet'in 'Siyaseti bu çok bilmişlere bırakalım. Biz çıkalım madem masadan' sözleri altılı masanın iflas beyanıdır.

Zillet partilerine bir çağrıda bulunmak istiyorum. Ne siz meşgul olun ne de milletimizi meşgul edin. Anlaşılan bu yükün altından kalkamayacaksınız. Gelin vazgeçin bu sevdadan, siz de Türkiye'ye destek verin. Milletvekilliği seçimlerine adaylarınızı gösterek girin. Ancak cumhurbaşkanı adaylığı konusunda Sayın Erdoğan'ın etrafında tek yumruk olalım. Sayın Kılıçdaroğlu bırak bu işleri, sende bir yol olmaz, çevrenden hayır gelmez.

KILIÇDAROĞLU'NA 'ALKIŞ' TEPKİSİ: TSK'YA YAPILAN BU SALDIRIYI KINIYORUM

Sayın cumhurbaşkanımızın konuşmasını haklı şekilde alkışlayan TSK komuta kademesine yönelik Kılıçdaroğlu'nun su katılmamış ayıbıdır. TSK'ya yapılan bu saldırıyı kınıyorum. Kahraman Türk askerimizin üniformasını Orta Doğu üniformalarına benzeten Kılıçdaroğlu edepsizdir. Hiçbir Türk askeri cepheden kaçmamıştır, aksini iddia eden Kılıçdaroğlu müfteridir. Askere düşmanlık, düşmana askerliktir.

"MHP OLARAK SEÇİM STARTINI BUGÜN İTİBARIYLA VERİYORUZ"

Seçim kararı nasıl alınırsa alınsın, MHP olarak seçim startını veriyor, lazım gelen ne varsa yapacağımızı cümle aleme duyuruyoruz.

İSVEÇ'E TERÖR TEPKİSİ:LANETLEDİĞİMİZ EYLEMİ İZLEYEN DE SUÇ ORTAĞIDIR

Rüzgar esen fırtına biçecek, kayadan bir şey koparamayacaktır. İsveç’te sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a benzeyen cansız bir maketin asılması şerefsiz ve namussuz bir harekettir. Sessiz bir şekilde izleyen kim varsa suç ortağıdır. İsveç hükümetinin tepkisi yetersizdir. Hani İsveç terörle arasına mesafe koyacaktı. NATO şemsiyesi altında nasıl bir arada duracağız. İsveç teröristleri cesaretlendirmektedir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.