SON DAKİKA
Hava Durumu

Necmettin Batırel, Kılıçdaroğlu ve Daron Acemoğlu'ndan özür diledi

"Şakkadanak" çıkışıyla tanınan ünlü ekonomi yazarı Necmettin Batırel, geçtiğimiz günlerde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Daron Acemoğlu ile ilgili dikkat çeken bir tweet atmıştı. Başta ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş olmak üzere pek çok isimden tepki gelen bu tweet sonrası Batırel bir açıklama daha yaparak özür diledi. Batırel açıklamasında "Attığım tweet yanlış yoruma yol açmıştır" ifadelerini kullandı. Batırel, CHP liderinden ve Daron Acemoğlu'ndan özür dilediğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2022 13:33
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2022 13:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Necmettin Batırel, Kılıçdaroğlu ve Daron Acemoğlu'ndan özür diledi

CNN Türk ekranlarında yayınlanan Tarafsız Bölge programına ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş ile birlikte konuk olan ekonomi yazarı Necmettin Batırel'in "Şakkadanak" çıkışı ülkede gündem olmuş ve günlerce konuşulmuştu. "Şakkadanak" çıkışıyla tanınan Batırel'den geçtiğimiz günlerde çok konuşulacak bir çıkış daha gelmişti. Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Kılıçdaroğlu’nun vizyon belgesini FETÖ’nün övdüğü ermeni Daron Acemoğlu hazırlamış kan çekmiştir" diyen Batırel'e başta Özgür Demirtaş olmak üzere pek çok isimden tepkiler gelmişti. Son olarak Batırel yeni bir açıklama yaptı.

"ATTIĞIM TWEET YANLIŞ YORUMA YOL AÇMIŞTIR"

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve Daron Acemoğlu ile ilgili yaptığı paylaşımla tepkilerin hedefi olan Batırel, son paylaşımıyla iki isimden özür diledi. Batırel paylaşımında "Kılıçdaroğlu’nun vizyon belgesini FETÖ’nün övdüğü ermeni Daron Acemoğlu hazırlamış kan çekmiştir" şeklinde attığım tweet yanlış yoruma yol açmıştır. Acemoğlu ve CHP liderinden özür diliyorum." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.