SON DAKİKA
Hava Durumu

Otoyolda iğrenç tuzak! Cinsel ilişki vaadiyle durdurup...

Mersin Tarsus'ta, otoyolda cinsel ilişki vaadiyle durdurdukları araçlardan hırsızlık ve yağma yapan çete çökertildi. Şafak vakti yapılan operasyonda 32 kişi yakalanırken, iğrenç tuzakları da gün yüzüne çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2022 13:29
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2022 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Otoyolda iğrenç tuzak! Cinsel ilişki vaadiyle durdurup...

Mersin’in Tarsus ilçesinde, otoyolda sürücüleri durdurup cinsel ilişki vaadi ve hasta numarası yaparak hırsızlık ve yağma yaptıkları iddia edilen çok sayıda şüpheli yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığınca Tarsus dahilinde Mersin-Tarsus-Adana otoban yolu üzerine çıkıp, cinsel ilişki vaadi ve hasta numarasıyla yoldan geçen araçları durdurmak suretiyle hırsızlık ve yağma suçlarını işledikleri iddia edilen şüphelilere polis baskın yaptı.

ŞAFAK VAKTİ EŞ ZAMANLI OPERASYON

Operasyon dahilinde 21 kadın, 18 erkek, 4 suça sürüklenen çocuk toplam 43 şüphelinin yakalanmasına yönelik, Tarsus’ta 22 ikamet, Toroslar’da 2 ikamet ve Akdeniz’de 1 ikamette olmak üzere, 60 ekip ve 140 polis ile birlikte sabah saat 05.00’da eş zamanlı baskın yapıldı.

16'SI KADIN 32 KİŞİ YAKALANDI

Operasyonda 16 kadın, 13 erkek, 3 suça sürüklenen çocuk olmak üzere 32 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan ev aramalarında 8 adet av tüfeği ve tüfeklere ait 400 adet fişek, 294 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.