SON DAKİKA
Hava Durumu

PKK/PYD'den Azez'e roketli saldırı: Ölü ve yaralılar var .

Terör örgütü PKK/PYD, Kilis'in karşısında yer alan Suriye'nin Azez kentine roketle saldırdı. Şehir merkezine gerçekleştirilen saldırıda, 1'i çocuk 3 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi de yaralandı. Sabah Gazetesi Muhabiri Uğur Yıldırım'ın bölgeden bildirdiği gelişmeye göre, Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine yeni bir saldırı daha gerçekleşti. .

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2022 21:38
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2022 21:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
PKK/PYD'den Azez'e roketli saldırı: Ölü ve yaralılar var .

Gaziantep Karkamış, Kilis Öncupınar'a önceki gün saldıran terör örgütü PKK/YPG, bu sefer de Suriye'deki güvenli bölge içinde bulunan Azez'deki sivilleri hedef aldı.

Sabah Gazetesi Muhabiri Uğur Yıldırım'ın bölgeden bildirdiği gelişmeye göre; Azez İlçe merkezindeki sokağa düşen roket yüzünden 3 sivil hayatını kaybetti. 8 kişi de yaralandı.

Yaralılar, bölgeye sevk edilen ekipler tarafından hastaneye kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Bakan Akar'dan F-16 ve S-400 açıklamasıBeyaz Saray: Türkiye'nin savunma hakkı varKitap şöleni coşkuyla başladıPKK Azez'e roketli saldırı: Ölü ve yaralılar var'Çayınız var mı' dediği ailenin evine misafir oldu

PKK'lı teröristler, 2016'da Tel Rıfat ve çevresindeki bazı yerleşimleri ele geçirmişti. Terör örgütü, Tel Rıfat ve çevresinden yaklaşık 250 bin sivili yerinden etmiş, söz konusu nüfus Türkiye sınırına yakın bölgelere sığınmıştı.

Terör örgütü PKK/YPG buradan Fırat Kalkanı Harekatı ve Zeytin Dalı Harekatı bölgesindeki yerleşim yerleri ile emniyeti sağlayan Türk güvenlik güçlerine ve muhalif savaşçıların mevzilerine saldırıyor.

SINIR KAPISI BÖLGESİNE BİR SALDIRI DAHA

Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine yeni bir saldırının daha gerçekleştirdiğini aktardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.