SON DAKİKA
Hava Durumu

Saatler sonra kahreden haber! Siniri krizi geçirdiler

Kahramanmaraş'ta ikinci depremin merkez üssü Elbistan'da umutlu bekleyiş saatler sonra yerini acıya bıraktı. 1,5 yaşındaki Göktuğ ve ailesinden kahreden haber geldi. Göktuğ bebek, annesi ve anneannesinin cansız bedeni enkazdan çıkarıldı. Baba ise yaralı olarak çıkarılıp hastanede tedavi altına alındı.

Haber Giriş Tarihi: 07.02.2023 22:02
Haber Güncellenme Tarihi: 07.02.2023 22:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Saatler sonra kahreden haber! Siniri krizi geçirdiler

Türkiye, Kahramanmaraş'taki depremlerle sarsılırken bölgeden bir acı haber daha geldi. İkinci depremin merkez üssü Elbistan'da bir binanın enkazından saatler sonra Göktuğ bebek, annesi, anneannesinin cansız bedeni çıkarıldı.

AW822932_06

BABA YARALI OLARAK KURTARILDI

Kahramanmaraş’ta ikinci depremin merkez üssü Elbistan ilçesinden bu sefer acı haber geldi. İlçede depremin en çok etkilediği yerlerden biri de Malatya Caddesi oldu. 6 katlı binanın enkazında bulunan 1,5 yaşındaki Göktuğ bebek ve ailesini çıkarmak için ekipler büyük çaba harcadı. Saatlerce süren arama kurtarma çalışmalarının ardından ilk olarak enkazdan baba yaralı kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Bunun üzerine ekiplerin umudu daha da arttı.

AW822932_03

KAHREDEN HABER

Yapılan çalışmaların ardından ise ekipler enkazın başında bekleyen yakınlarına bu sefer acı haberi verdi. Göktuğ bebek, annesi ve anneannesinin cansız bedeni enkazdan çıkarıldı. Yakınları bu acı haberin ardından yıkıldı.

AW822932_01

YÜZÜNÜ AÇIP SON KEZ ÖPTÜ

Sinir krizi geçiren ailenin yakınlarını ise çevredeki vatandaşlar sakinleştirdi. Göktuğ bebeğin son kez yüzünü açarak öpen amcası ise yürekleri dağladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.