SON DAKİKA
Hava Durumu

Şahan Gökbakar, Kerem Kınık'ın 26 yıl önce yaptığı konuşmayı paylaştı!

Oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın 26 yıl önce yaptığı konuşmayı paylaşarak, "Eminim ki 26 yıl önceki Kerem Kınık, şimdiki Kerem Kınık’a "Özür dile ve istifa et’ derdi” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2023 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2023 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Şahan Gökbakar, Kerem Kınık'ın 26 yıl önce yaptığı konuşmayı paylaştı!

Ünlü komedyen Şahan Gökbahar, 1997'de İBB’de Sağlık İşleri Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın dönemin hükümetini eleştirdiği görüntülerini paylaşarak tekrardan istifaya davet etti.

AHBAP derneğine depremin üçüncü gününde satılan çadırlar ile gündem olan Kınık’a, ünlü komedyen Şahan Gökbakar sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Kınık’ın verdiği tepkiyle beraber iki isim arasında tartışma sosyal medyanın gündemine oturdu.

Kınık'ın 26 yıl önceki konuşmasını paylaştı

Son olarak ise Gökbakar, Kınık’ın 26 yıl önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Sağlık İşleri Müdür Yardımcısı görevini yürüttüğü sırada devlete yönelttiği eleştirileri içeren konuşmasını paylaştı.

Ünlü komedyen paylaşımına, “Yıl 1997. Kerem Kınık, İBB Sağlık İşleri Müdür Yardımcısı. Genç, sorgulayan ve devletini sertçe eleştiren bir doktor. Bugün onu eleştirenleri, yalancılık, devlet düşmanlığı ve goygoyculukla suçluyor. Eminim ki 26 yıl önceki Kerem Kınık, şimdiki Kerem Kınık’a "Özür dile ve istifa et’ derdi.” notunu düştü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.