SON DAKİKA
Hava Durumu

Şanlıurfa'daki selde ölmekten son anda kurtarıldı!

Türkiye, Şanlıurfa'daki selde bir görüntüyü konuşuyor. Sel suları içinde kalan bir kişi, üst kattan sarkıtılan hortumla ölmekten son anda kurtarılmıştı. Ölümle burun buruna gelen Yusuf yaşadıklarını anlattı. Sele dükkanda uyurken yakalanan Yusuf, "Su çok yükseldi, ağzıma geliyordu" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2023 09:11
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2023 09:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Şanlıurfa'daki selde ölmekten son anda kurtarıldı!

Adıyaman ve Şanlıurfa'da etkili olan şiddetli yağış sele yol açtı. 16 kişinin hayatını kaybettiği selde bir kişinin uzatılan hortumla kurtarılma anı çok konuşulmuştu. Ölmekten son anda kurtarılan Yusuf yaşadıklarını anlattı. Sele uykusunda yakalandığını belirten Yusuf, "Su çok yükseldi, ağzıma geliyordu" dedi.

Selde kurtarılan Yusuf

"CAMI KIRDIM, ÇIKTIM YUKARIYA"

Selin en çarpıcı anlarındandı. Pencereden sarkıtılan hortumla saniyelerle kurtuldu. Yusuf isimli genç Şanlıurfa'daki sele uykudayken yakalandı. Eli suya değince uyandı, o panikle fırladı yattığı yerden. Camı kırdı elini uzatıp yardım istedi ama o anlarda ölümle burun burunaydı. Yusuf yaşadıklarıyla ilgili olarak "Camı kırdım yukarı çıktım, hortumu salladı aşağıya. Yatıyordum içeride baktım su geldi. Çıktım masanın üzerine oturdum 10-15 dakika. Su çok yükseldi, ağzıma geliyordu" dedi.

"AKŞAMA KADAR SAPSARIYDI"

Kanal D'nin haberine göre Yusuf'un imdadına dükkanın üst katında oturan Halil Akıncı ve ailesi yetişti. 5 kişi, Yusuf'u yukarıya çıkardı. Halil Akıncı, "Hortumu uzattığımız gibi arkadaşı yukarı çektik. Kirin ve çamurun içindeydi. Çıkardık, kendi üstlerimi verdim. Sobanın yanına götürdüm, ısındı. Akşama kadar sapsarıydı çocuk, sonra kendine geldi" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.