SON DAKİKA
Hava Durumu

Sedat Peker, muhalefet eleştirisi de yapılan bir paylaşımı retweet edip sildi

BAE'de dijital tecrit altında tutulan Sedat Peker, muhalefet eleştirisi de yapılan bir paylaşımı retweet edip sildi. Peker, daha sonra bu durumla ilgili bir mesajı daha paylaşıp kaldırdı.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2023 09:14
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2023 09:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Sedat Peker, muhalefet eleştirisi de yapılan bir paylaşımı retweet edip sildi

Birleşik Arap Emirlikleri'nin 'güvenlik' gerekçesiyle sosyal medya paylaşımlarına izin vermediği Sedat Peker, Twitter'dan 'üstü kapalı' mesajlar vermeye devam ediyor.

Daha önce 'seçime 2 ay kala helalleşme videosu yayınlayacağını' açıklayan Peker, bir kullanıcının paylaştığı "Sedat Peker pislikleri ifşa etmek istiyor, ülke yöneticileri ettirmiyor, muhalif partiler de etmesi için çaba sarf etmiyor, nasıl s... bir ülkeyiz lan" mesajını retweet etti. Peker 6 dakika sonra paylaşımı kaldırdı. 

AVŞAR: 6 DAKİKA BOYUNCA BEKLEDİ 

Gazeteci Seyhan Avşar Peker'in sildiği paylaşımı, "Seçim tarihi bugün belli oldu ve Sedat Peker az önce kendisiyle ilgili bir paylaşımı retweetledi. 6 dakika boyunca bekledi. Sonra sildi..." notuyla paylaştı. 

Peker daha sonra Seyhan Avşar'ın bu tweetini de paylaştı ve ardından sildi. 

Seyhan Avşar bu durumu da şöyle değerlendirdi: "Sedat Peker seçime 2 ay kala bazı paylaşımlar yapacağını söylemişti. Ağır tecrit altında olmasına rağmen risk alarak bu akşam bazı paylaşımları retweetledi. Bu adımı 'seçime giden süreçte susmayacağım. Ancak tecritim konusunda muhalefet bir adım atmalı' olarak okunabilir."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.