SON DAKİKA
Hava Durumu

Şehit pilotun adının verildiği parktaki savaş uçağına çirkin saldırı!

İzmit’te Şehit Havacı Pilot Üsteğmen Hasan Tanrıverdi Tepesi’nde bulunan F-4 savaş uçağına kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından yazılar yazıldı, çizimler yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabından uçağın fotoğraflarını paylaşarak, bunu yapanlara yönelik olarak “Yazı yazmanıza gerek yok! Hava kuvvetlerimiz de tarih yazmıştı zaten” ifadelerine yer verdi

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2022 17:59
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2022 17:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Şehit pilotun adının verildiği parktaki savaş uçağına çirkin saldırı!

İzmit Seka Park Sahili’nde bulunan bir tepeye, 1968 yılında görev uçuşu sırasında Samsun’un Kavak ilçesinde uçağının düşmesi sonucu şehit olan İzmit doğumlu Şehit Havacı Pilot Üsteğmen Hasan Tanrıverdi’nin ismini yaşatmak için şehidin adı verildi.

Alana Eskişehir’den getirilen F-4 tipi savaş uçağı yerleştirildi. 2007 yılında tamamlanan parkta bulunan F-4 tipi savaş uçağı, yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgisini görürken, uçağın gövdesinin farklı noktalarının kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce yazılar yazılıp tahrip edildiği görüldü. 



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hasar gören uçağın fotoğraflarını “Yazı yazmanıza gerek yok! Hava kuvvetlerimiz de tarih yazmıştı zaten” notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.  Yazılar, belediye ekiplerince silinip temizlenecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.