SON DAKİKA
Hava Durumu

Selçuk Türkoğlu TBMM yolunda...!

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, 29 Ocak’ta yapılması planlanan il kongresi öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelerek il başkanlığı için 'aday değilim' demişti.

Haber Giriş Tarihi: 14.01.2023 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 14.01.2023 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Selçuk Türkoğlu TBMM yolunda...!

İYİ Parti Bursa İl Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Başkan Türkoğlu önemli siyasi hayatı yönünden önemli açıklamalar yaptı.

‘İL BAŞKANLIĞINA ADAY OLMAYACAĞIZ’

Türkoğlu, “3 yıl önce teşkilat ve yönetimlerimizle sürecimizi tamamladık. Meral Akşener’in de katılacağı üçüncü Olağan Genel Kongremiz partimize hayırlı olsun. İl Başkanı Selçuk Türkoğlu olarak aday olmayacağımızı açıklamak istiyorum" kullanmıştı.

'MİLLETVEKİLİ OLMA DÜŞÜNCEM VAR'

"Milletvekili adayı olmak düşüncemiz var. Nasip olursa yine oturup istişare edeceğiz. 'Bursa'ya aday olalım mı?' diye soracağız" diyerek niyetinin vekil adaylığı olduğunu belirtti.

'PARTİMİN VE BURSALILARIN VERECEĞİ GÖREVE HER ZAMAN HAZIRIM'

Partimin ve Bursalıların taktir edeceği her göreve hazır olduğumu söylemek isterim. Tatbiki kongre gününe kadar sorumluluklarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Kongrede görevi, aday olan arkadaşlarımızdan birine teslim edeceğiz. Yol arkadaşlığı yaptığım herkese teşekkür ediyorum. Benden yana eyer varsa hakkım helal olsun, onlarda bize haklarını helal etsinler. Bursa'ya yakışır bir kongre gerçekleştireceğimizden şüphem yok. Yönetimin başarıyı artıracak çalışmalar yapacağından zerre kadar şüphem yok. Kongreden sonra Parti'nin onurlu bir üyesi olarak her zaman partimin yanında  yanında olacağım.

Selçuk Türkoğlu'nun kamuoyuna açıklamaları ve gerek İYİ Parti Bursa İl teşkilatının gerekse Bursa'daki kulis bilgilere göre milletvekili adayı olacağı bilgisi ağırlıkta.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.