SON DAKİKA
Hava Durumu

Uyuşturucu operasyonunda yakın akraba 7 kişi tutuklandı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, polisin uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği 'İlkbahar' adı verilen operasyonda gözaltına alınan hepsi yakın akraba 9 kişiden 7'si tutuklandı.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2022 15:45
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2022 15:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Uyuşturucu operasyonunda yakın akraba 7 kişi tutuklandı

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne bağlı Çorlu Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, Hıdırağa Mahallesi'nde, E.M.'nin elebaşılığında uyuşturucu satışı yapıldığını belirledi. Polis, 3 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından şüphelilerin adreslerinde operasyon yaptı. Özel harekat polislerinin de katıldığı İlkbahar' adı verilen operasyonda, çekmecelerde, çoraplar içinde satışa hazır, fişeklenmiş 2 kilo 200 gram bonzai ve 1 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Aynı aileden E.M., G.M., G.M., M.Ç., N.M., R.D., İ.Ç., B.M. ve yaşı 18'den küçük S.Ç.'yi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi. Yaşı 18’den küçük olan S.Ç., savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.Mahkemeye çıkarılan 8 kişiden E.M., G.M., G.M., M.Ç., N.M., R.D. ve İ.Ç. tutuklandı, B.M.’ye ise ev hapsi cezası verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.