SON DAKİKA
Hava Durumu

Yeniden Refah Partisi, Cumhur İttifakı'na katıldı!

Yeniden Refah Partisi tarafından yapılan açıklamada Cumhur İttifakı'na katılma kararı alındığı duyuruldu.Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan parti binası önünde alınan kararın detaylarını paylaştı. Erbakan AK Parti ile talep ettikleri konularda anlaştıklarını duyururken "Mutabakat metni imza altına alındı." ifadelerini kullandı. Erbakan ayrıca Başkan Erdoğan'ın salı veya çarşamba günü partilerini ziyaret edeceklerini ifade etti. İşte detaylar... .

Haber Giriş Tarihi: 24.03.2023 18:09
Haber Güncellenme Tarihi: 24.03.2023 18:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Yeniden Refah Partisi, Cumhur İttifakı'na katıldı!

Yeniden Refah Partisi tarafından yapılan açıklamada Cumhur İttifakı'na katılma kararı alındığı duyuruldu. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan parti binası önünde alınan kararın detaylarını açıkladı.

FATİH ERBAKAN'IN AÇIKLAMALARINDA ÖNE ÇIKANLAR

Talep ettiğimiz konularda uzlaşmaya vardık.

Mutabakat metni imza altına alındı.

Altılı koalisyondan ülkemize fayda gelmeyeceğini gördük.

Cumhurbaşkanlığı adaylığımın sürecini sonlandırmış bulunuyorum.

Cumhurbaşkanımız salı ya da çarşamba günü bizi ziyaret edecek.

Cumhur İttifakı ile seçimlere girme kararı aldık.

Ayrıntılar geliyor...

CUMHUR İTTİFAKI'NIN PROTOKOL METNİ YSK'YA SUNULDU

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti), Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Büyük Birlik Partisi (BBP) ve Yeniden Refah Partisi'nden oluşan Cumhur İttifakı'nın seçim protokolü, Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) sunuldu.

AK Parti, MHP, BBP ve Yeniden Refah Partisi, 14 Mayıs'ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerine Cumhur İttifakı olarak girmek için ittifak protokolünü YSK'ya teslim etti. Partiler adına heyette MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, BBP Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Yelis, Yeniden Refah Partisi Siyasi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bayram Sakartepe ve AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz yer aldı.

SAAT 18.00'DE AÇIKLAMA YAPACAK

Yeniden Refah Partisi Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bayram Sakartepe yaptığı açıklamada"14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde vatan ve milletimizin menfaatleri için Cumhur İttifakı'na katıldık. Muhterem başkanımız, saat 18.00'de genel bir açıklama yapacaktır." ifadelerini kullandı.

.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.