SON DAKİKA
Hava Durumu

YÖK, vakıf üniversiteleriyle ilgili merakla beklenen indirim açıklamasını yaptı

Yükseköğretim Kurulu Başkanı ve TOBB Yükseköğretim Meclisinin bir araya gelerek TOBB Başkanlığı’nda gerçekleştirdiği toplantının ardından YÖK, vakıf üniversiteleriyle ilgili merakla beklenen indirim açıklamasını yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2022 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2022 11:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
YÖK, vakıf üniversiteleriyle ilgili merakla beklenen indirim açıklamasını yaptı

Dört gözle beklenen açıklama YÖK'ten geldi.

Buna göre, bu yıl kontenjanların fevkalade doluluk yerleştirme oranları dikkate alınarak vakıf üniversitelerinin öğrenim ücretleri konusunda kayıt yaptırmak isteyen öğrencilere, imkanları ölçüsünde destek vermesi kararlaştırıldı.

Açıklamada, "17.08.2022 tarihinde TOBB Başkanlığı’nda Yükseköğretim Kurulu Başkanı ve TOBB Yükseköğretim Meclisi toplanarak yüksek öğretim hayatımızın önemli konuları hakkında istişari mahiyette bir toplantı gerçekleştirildi.

Toplantı neticesinde, bu yıl kontenjanların fevkalade doluluk / yerleştirme oranları dikkate alınarak vakıf üniversitelerimizin öğrenim ücretleri konusunda kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerimize imkanları ölçüsünde destek vermesi kararlaştırıldı.

Toplantıda kayıt yaptıracak öğrencilerin barınma ihtiyaçları da imkanlar ölçüsünde vakıf üniversitelerimizce değerlendirilerek çözüm için gayret sarf edileceği karara bağlandı.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadelerine yer verildi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.