SON DAKİKA
Hava Durumu

Yolda yürüyen kızların yüzüne yabancı cisim atıp kaçtılar!

Mersin'de yolda yürüyen 3 genç kızın yüzüne doğru bir cisim atan motosikletli 2 şahsı, güvenlik kameraları görüntüledi. Şüphelilerin attığı cisimden dolayı gözünden ağır yaralanan genç kız, şahısların yakalanıp, gerekli cezayı almasını istedi.

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2022 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2022 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Yolda yürüyen kızların yüzüne yabancı cisim atıp kaçtılar!

Edinilen bilgiye göre olay, 18 Kasım Cuma akşam saatlerinde Hüseyin Okan Merzeci Bulvarı üzerinde meydana geldi. Kaldırımda yürüyen 3 genç kıza yaklaşan motosikletli 2 kişi, kızlara doğru yabancı bir cisim attı. Atılan cisim Hatice Aslan'ın gözüne isabet ederken, şüpheliler ise olay yerinden hemen kaçtı. Cismin çarpmasıyla gözünden ağır yaralanan genç kız, yere yığıldı. Arkadaşları ve çevredekilerin yardımıyla hastaneye götürülen genç kız, tedavi altına alındı.

GENÇ KIZ YERE YIĞILDI

Öte yandan, şahısların kızlara cisim atma anları güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülere göre kaldırımda yürüyen 3 genç kızın üzerine, karşı yönden gelen motosikletli 2 kişi bir cisim atıyor. Olayın ardından şüpheliler bölgeden kaçarken, gözünden yaralanan Hatice Aslan yere yığılıyor. Genç kıza ilk müdahaleyi arkadaşları ve çevredeki vatandaşlar yapıyor.

Hastanede tedavi altına alınan Hatice Aslan ve ailesi, şüphelilerin bir an önce bulunmasını ve gerekli cezayı almasını istedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.