SON DAKİKA
Hava Durumu

Zincirleme kaza : 2 ölü, 8 yaralı

Nevşehir’de 2 otomobil ve bir tırın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 2’si ağır 8 kişide yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2022 21:18
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2022 21:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Zincirleme kaza : 2 ölü, 8 yaralı

Nevşehir'de 2 otomobil ve bir tırın karıştığı zincirleme trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken, 2'si ağır 8 kişide yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Ankara-Niğde Otoyolu Yazıhüyük Kasabası yakınlarında meydana gelen kazada, yoğun dolu yağışından dolayı yabancı plakalı tır yavaşladı. Yavaşlayan tıra ilk önce Ukrayna plakalı AX937ME plakalı otomobil çarptı. Tır sürücüsü ve yoldan geçen vatandaşlar otomobildeki yaralıları tahliye ettikten sonra W35315K plakalı otomobil de duramayarak kaza yapan araca çarptı. Kazada Meydana gelen kazada W35315K plakalı aracın içerisinde bulunan Rahime Gürışık hayatını kaybederken, 9 kişi de yaralandı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans, jandarma, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılardan 6'sı ambulanslar ile Nevşehir'deki hastanelere kaldırılırken, 3'ü de Aksaray'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan Emik Demir de, kaldırıldığı Nevşehir Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis ve jandarma ekipleri de kazanım meydana geldiği yolda güvenlik önlemi aldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.