SON DAKİKA
Hava Durumu

Acun Ilıcalı'dan Nagihan Karadere'ye canlı yayında olay sözler!

Türk televizyon tarihinin efsaneleşen yarışma programı Survivor'un sunucusu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde 'Survivor sahte bir ortam' açıklamasında bulunan eski yarışmacı Nagihan Karadere'ye canlı yayında sert sözlerle yüklendi.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2023 13:47
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2023 13:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Acun Ilıcalı'dan Nagihan Karadere'ye canlı yayında olay sözler!

2015 yılından bu yana aralıksız bir şekilde TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşarak reyting rekorlarını alt üst eden ve böylece Türk televizyon tarihinin efsaneleşen yarışma programları arasına dahil olan Survivor'da 2023 heyecanı başladı. Yeni sezon öncesinde Survivor Panaroma programına katılan Acun Ilıcalı, eski Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere'ye sert sözlerle yüklendi.

Türk televizyon tarihinin efsaneleşen yarışma programı Survivor'da 2023 heyecanı başladı. Reyting rekortmeni yarışmanın sunucusu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde yarışmaya eleştirilerde bulunan Nagihan Karadere'ye canlı yayında sert sözlerle yanıt verdi. Ilıcalı'nın açıklamalarından haberdar olan Karadere ise canlı yayına bağlanmak istedi.

"SURVİVOR SAHTE BİR ORTAM DEMİŞTİ"

Son olarak Survivor 2022 AllStar'da yarışan Nagihan Karadere, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Survivor'daki ortamın 'sahte' olduğunu vurgulayarak "Survivor sahte bir ortam, herkes menfaat herkes çıkar derdinde. Arkadaşlıklar yalan. Survivor'da görmediğim kadar samimiyetsizlikler gördüm. Görmediğim kadar yalanlar gördüm. Hayatımda görmediğim üçkağıtlar gördüm." demişti.

CANLI YAYINDA SERT YANIT

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Survivor Panaroma' isimli programa katılan Acun Ilıcalı, Nagihan Karadere'nin açıklamalarına canlı yayında yanıt vererek 'Nagihan hanım sağ olsun çok bozuldu Survivor'da birinci olamadı diye. Mesela Nagihan hangi özelliğiyle birinci olacaktı ben onu çözemedim.' dedi.

"PANORAMAYA BAĞLAYIN BENİ..."

Ilıcalı'nın bu sözleri sonrasında Nagihan Karadere canlı yayına bağlanmak istedi. Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Karadere, "Panoramaya bağlayın beni arıyorum acun beyi telefon meşgul çalıyor!" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.