SON DAKİKA
Hava Durumu

'Ailemde çok kayıp var' diyen şarkıcı Karsu nenesine kavuştu!

Hatay'ın Karsu köyünden 1990 yılında Hollanda'ya göç eden bir ailenin kızı olan şarkıcı Karsu, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda Hatay'da enkaz altında kalan halası, nenesi ve kuzenleri için ağlayarak yardım istedi. Nenesi bulunan Karsu'nun yayınladığı fotoğraf duygulandırdı.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2023 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2023 11:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
'Ailemde çok kayıp var' diyen şarkıcı Karsu nenesine kavuştu!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen, 10 ilimizi etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki iki depremde bilanço her geçen dakika ağırlaşıyor. Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Şanlıurfa, Adıyaman, Gaziantep, Malatya ve Hatay'da binlerce binanın yıkılmasına neden olan depremde arama kurtarma çalışmaları aralıksız devam ediyor. Ekipler, enkaz altında kalan vatandaşları çıkarmak için büyük çaba sarf ediyor.

"BİZDE ÇOK KAYIP VAR"

Hataylı olan, yaşamını Hollanda'da sürdüren Karsu da depremde enkaz altın kalan akrabalarına ulaşmaya çalışıyor. Ünlü şarkıcı, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda enkaz altında kalan akrabaları için gözyaşları içinde yardım istedi.

Ben de bir mesaj yollamak istedim herkese. Çok yazıyorsunuz. Bizde çok kayıp var. Halam yok, nenem, yok, kuzenlerim... Sağ olun hep soruyorsunuz. Burada yapacağımızı yapıyoruz, Hollanda'ya yardım gönderilmesi için yalvarıyoruz. Allah herkesin yardımcısı olsun.

"NENEM BULUNDU"

Karsu, bu videodan üç saat sonra yaptığı yeni paylaşımda ise "Nenem bulundu! Allah'ım çok şükür. Dualarım sizinle" mesajını yazdı. Nenesinin şarkıcıyı yanağından öptüğü ve el ele tutuştuğu kareler sosyal medyada gündem oldu.

“TÜRKLER PROJE BAŞLATTI”

Yardım yüklenen bir TIR’ın önünden çektiği videoyu da takipçileriyle paylaşan Karsu, “Yeniden Hollanda'ya geldim. Hollandalı Türkler burada çok güzel bir proje başlattılar. Yorganlar, bebek bezi, ne lazımsa Türkiye’ye TIR’la yollayacaklar ve TIR hemen hemen dolu” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.