SON DAKİKA
Hava Durumu

Aslı Bekiroğlu'nun yüzünde cam sebil patlamıştı! Açıklama geldi

Aslı Bekiroğlu, arkadaşıyla şakalaşırken cam sebilden reyhan şerbeti içmek istedi. Yaptığı, oyuncunun talihsiz bir kaza yaşamasına neden oldu. Oyuncu, önceki gün kazayla ilgili konuştu. Sevgilisi DJ Taykun Karaduman ile görüntülenen Bekiroğlu, ilişkisi hakkında da çok özel açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2022 10:20
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2022 10:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Aslı Bekiroğlu'nun yüzünde cam sebil patlamıştı! Açıklama geldi

Geçtiğimiz aylarda final yapan 'Maske Kimsin Sen' yarışmasında yer alan ünlü oyuncular Aslı Bekiroğlu ile Kubilay Aka'nın çekimler sırasında yakınlaştığı iddia edilmiş ve ikili setten birlikte görüntülenmişti. Metin Özülkü ve Doğu Demirkol'un telefonla kaydettiği görüntüde Bekiroğlu ve Kubilay Aka, el ele arkadaşlarının yanına geldi. Video çekildiğini fark edince eller hemen ayrıldı ama görüntü akıllarda soru işareti bırakmıştı.

BEKİROĞLU'NU SİLDİ, TAKİPTEN ÇIKTI!

Magazin gündemine bomba gibi düşen görüntülerin ardından gözlerin çevrildiği Telkıvıran'ın, oyuncu sevgilisiyle olan tüm fotoğraflarını silip, sosyal medyada takipten çıkması dikkat çekmişti. Çağrı Telkıvıran, ayrılık sonrası Biran Damla Yılmaz ile aşk yaşamaya başlamıştı.

"YALNIZIM BEN DE"

"Bir partide eski sevgilisi Çağrı Telkıvıran ve Biran Damla Yılmaz’ı görünce mekanı terk ettiği" haberleri hatırlatılan Bekiroğlu, “Mekanı ben değil, beni görünce onlar terk etti. Ne diyeyim onlara da mutluluklar dilerim. Yalnızım ben de” ifadelerini kullanmıştı.

YENİ AŞK

Bekiroğlu, tüm bunların ardından DJ Taykun Karaduman ile yeni bir aşka yelken açtı. Instagram hesabını aktif olarak kullanan ünlü isim, sevgilisiyle çekilen karelerini peş peşe nazar boncuğu emojisiyle paylaştı. Güzel oyuncunun kısa sürede binlerce beğeni alan gönderisine, sevenlerinden "Maşallah size" gibi yorumlar yapıldı.

"BİRBİRİMİZİ ÇOK SEVDİK"

Aslı Bekiroğlu, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Geçtiğimiz haftalarda DJ Taykun Karaduman ile yeni bir aşka yelken açan ve sosyal medya hesabından paylaştığı resimlerle aşkını ilan eden oyuncu, ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.

"BİRBİRİMİZİ ÇOK SEVDİK"

Aslı Bekiroğlu, önceki gün Bebek’te görüntülendi. Geçtiğimiz haftalarda DJ Taykun Karaduman ile yeni bir aşka yelken açan ve sosyal medya hesabından paylaştığı resimlerle aşkını ilan eden oyuncu, ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.

Daha önceden arkadaş olduklarını ifade eden Bekiroğlu, "Taykun ile önceden tanışıyorduk. Buluşa buluşa, konuşa konuşa birbirimizi çok sevdik. Dedik o zaman sevmeye devam edelim. Keyfimiz yerinde” diye konuştu. Tatili bitirip işlere yoğunlaştığını anlatan Bekiroğlu, “Bir-iki tane film projemiz olacak. Arada bir dizi projesi de olabilir. Hem dijital hem de TV için projeler düşünüyoruz” dedi. Kendisine gelen rollerde seçici davranmaya çalıştığını belirten oyuncu, “Senaryonun beni heyecanlandırması, bir tık daha farklı olması önemli. Çalıştığım insanlara da dikkat ederim. Çalışmayı çok seven bir insanım” ifadelerini kullandı. 

"GAYET İYİYİM"

Bekiroğlu, akşam ise DJ sevgilisi Taykun'la görüntülendi. Sevgilisiyle el ele dolaşan oyuncuya cam sebilden meyve suyu içtiği anda yaşanan kaza hatırlatılınca, "Gördüğünüz gibi gayet iyiyim" diye cevapladı.

ETİM OLMAZSA KATILACAĞIM"

26 Ağustos'ta dünyaevine girecek olan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un düğün töreni hatırlatılınca oyuncu, "Setim olmazsa katılacağım" diye cevapladı. Çağrı Telkıran ile ayrılığının ardından Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'le arasının açıldığı iddialarıyla gündeme gelmişti. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.