SON DAKİKA
Hava Durumu

Buray tatile gitti kuyu açtırdı

Yoğun konser maratonuna ara vererek, Madagaskar ve Mauritius tatiline çıkan Buray, alkışlanacak bir hareketere imza attı. Madagaskar tatilinde su kuyusu açtıran ve çalışmalara destek olan şarkıcı, “Şu dünyada bir çocuğun yüzündeki gülümsemeden daha değerli bir şey yok” açıklamasında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2022 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2022 10:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Buray tatile gitti kuyu açtırdı

Ünlü şarkıcı Buray, Kolombiya ve Panama’dan sonra Amazon Ormanları’na giderek, kısa bir tatil yapmıştı. Gitarını yanından ayırmayan şarkıcı, ‘Deli Kız’ eserini, eşsiz Guatape manzarası eşliğinde seslendirmişti. Bölgeyi ziyaret eden turistlerin de dikkatini çeken Buray, Türkiye’den kilometrelerce uzakta alkış yağmuruna tutulmuştu.

Miniklerle yaptığı kısa bir provanın ardından ‘Alaz Alaz’ eserinin nakaratını seslendiren şarkıcı, gördüğü samimiyet ve yakın ilgi karşısında duygu dolu anlar yaşamıştı.

Sürpriz ziyaret karşısında bir süre donup kalan Ameliya Selma Oğuz, gözyaşlarına hakim olmakta zorlanmıştı. Buray’a kendi bestelerini dinleten ve onunla parçalar söyleyen kız çocuğu, hayalini kurduğu müzisyenle okul arkadaşlarına konser vermişti.

SU KUYUSU AÇTIRDI

Buray, son olarak yoğun konser maratonuna ara vererek, Madagaskar ve Mauritius tatiline çıktı. Şarkıcı, Bir Küçük Adım Derneği üyeleri ve Başka Türlü Macera ekibiyle Madagaskar’ın Antsirabe kasabasında, su kuyusu açtırdı. Çalışmalara destek de veren Buray, “Bu coğrafyanın en büyük sorunlarından biri bu...” dedi.

"DAHA DEĞERLİ BİR ŞEY YOK"

“Her yıl binlerce insan temiz içme suyu kaynağı eksikliği nedeniyle yakalandıkları hastalıklara yenik düşüyor” diyen Buray, “Bunun büyük bir bölümünü ise masum çocuklar ve bebekler oluşturuyor. Şu dünyada bir çocuğun yüzündeki gülümseme ve mutluluktan daha değerli bir şey yok” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.