SON DAKİKA
Hava Durumu

Game of Thrones oyuncusu hayatını kaybetti

Game of Thrones dizisinde kralın dilsiz celladı "Ser Ilyn Payne" karakteriyle hafızalara kazınan, Dr. Feelgood grubunun gitaristi Wilko Johnson hayatını kaybetti. 75 yaşındaki Wilko Johnson yakalandığı kanser hastalığının ardından kemoterapi sürecini reddetmişti.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2022 11:02
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2022 11:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Game of Thrones oyuncusu hayatını kaybetti

Game of Thrones dizisinde kralın dilsiz celladı Ser Ilyn Payne rolüyle tanınan ve 70’lerin ünlü pub rock grubu Dr. Feelgood’un gitaristi olan 75 yaşındaki Wilko Johnson 21 Kasım Pazartesi evinde öldü.

Haber, Johnson’ın ailesi tarafından sosyal medyadan "Asla yapmak istemediğimiz bir duyuruydu ve bunu çok üzülerek yapıyoruz. Wilko Johnson öldü.” ifadeleriyle duyurdu. 21 Kasım günü öldüğü açıklanan Johnson'ın son nefesini evinde verdiği belirtildi.

Bir aktör olarak da Johnson, Game of Thrones’un birinci ve ikinci sezonunda dilsiz cellat Ser Ilyn Payne’i canlandırarak ilk çıkışını yapmış ve toplam dört bölümde yer almıştı.

TEDAVİYİ REDDETMİŞTİ

10 yıl önce yakalandığı pankreas kanserinin en ölümcül türüne yakalanan Wilko Johnson, kemoterapi sürecini reddetmişti. Hayranları için veda turuna çıkan Johnson, "Kararı vermek oldukça kolaydı, kemoterapi hayatını uzatmaktan fazlasını yapamazdı, ben sağlığın tadını çıkarmayı tercih ettim" demişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.