SON DAKİKA
Hava Durumu

Hadise, Reza Zarrab'ın 5 milyon TL'lik hediyesini sattı iddiası

Reza Zarrab ile bir dönem aşk yaşadığı iddia edilen Hadise'nin, Zarrab tarafından hediye edilen 5 milyonluk aracı Belçika'da 200 bin euroya sattığı ortaya atıldı.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2023 20:50
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2023 20:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Hadise, Reza Zarrab'ın 5 milyon TL'lik hediyesini sattı iddiası

Şarkıcı Hadise, Mehmet Dinçerler ile boşanma sürecinin ardından çarpıcı bir iddia ile gündeme geldi.

Hadise'nin, Ebru Güneş'in eski eşi Reza Zarrab ile bir dönem yasak aşk yaşadığı, Seren Serengil tarafından ortaya atıldı.

İddialar sonrası harekete geçen Hadise, Serengil hakkında suç duyurusunda bulunurken, olayla ilgili bir gelişme daha yaşandı.

5 milyonluk hediyeyi sattı

Beyaz TV’deki Söylemezsem Olmaz programında konuşan Ebru Şancı Öztürk, Reza Zarrab’ın Hadise’ye hediye ettiği iddia edilen 5 milyon TL'lik aracı sattığını söyledi.

Öztürk, Hadise’nin aracı, geçtiğimiz yıl mart ayında Belçika’da 200 bin euroya sattığını açıkladı.

Ebru Şancı Öztürk, o iddialarını şu ifadelerle devam ettirdi;

Eşime hediye olarak Belçika’ya araba almaya gittik. Eşimin arkadaşlarıyla sürpriz yapmak için. Çocuk dedi ki B ile başlayan aracı ‘Hadise benim arkadaşıma sattı, keşke daha önceden haber verseydin’ dedi. Hatta geçen yıl mart ayında 200 bin euroya satmış. Sattığı galericinin adı Ali’ymiş. Dün akşam Ali Bey’i aradım, sizi arayacağım dedi aramadı. Tarihler tutuyor, konumlar tutuyor.

Hadise, Reza Zarrab'ın 5 milyonluk hediyesini sattı iddiasıHadise, Reza Zarrab'ın 5 milyonluk hediyesini sattı iddiasıHadise, Reza Zarrab'ın 5 milyonluk hediyesini sattı iddiasıHadise, Reza Zarrab'ın 5 milyonluk hediyesini sattı iddiasıHadise, Reza Zarrab'ın 5 milyonluk hediyesini sattı iddiası

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.