SON DAKİKA
Hava Durumu

İrem Derici'den takipçisine cevap

Son olarak "Amerika'ya gittiğimde belki erkeklerle tanışırım diye düşünerek uygulama indirdim" itirafıyla adından söz ettiren İrem Derici, geçtiğimiz gün Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. "İrem Derici ev aldı mı ya?" diye soran bir sosyal medya kullanıcısına cevap veren ünlü isim, takipçilerinden eğlenceli yorumlar aldı.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2022 10:39
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2022 10:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
İrem Derici'den takipçisine cevap

Özel hayatı, iddialı sosyal medya paylaşımları ve sivri açıklamalarıyla her daim magazin gündeminde yer bulan İrem Derici, geçtiğimiz hafta Etiler'deydi. Basın mensuplarını görüp, röportaj talebini geri çevirmeyen şarkıcı, "Çok yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. 25 Kasım'da yeni şarkım çıkıyor" demişti.

"10 SENEDİR ÇEKİCİ BİR YANIM YOK"

Radyocu Rıza Esendemir ile 2014–2016 yılları arasında evli kalan, son olarak meslektaşı Cem Belevi ile ilişkisini ihanete uğradığı gerekçesiyle olaylı şekilde sonlandıran Derici, "Döndür döndür aynı şeyler. 10 senedir çok çekici bir yanım yok. Yapayalnızım, sahneden de bulacak halimiz yok. Çalışıyorum. Bu akşam bakayım ben bir gelenlere" şeklinde konuşmuştu.

"TANIŞMA UYGULAMASI KULLANDIM, TÜRK YAZDI"

Amrika'da olduğu döneme dair dikkat çeken bir itirafta bulunan ünlü şarkıcı, şu ifadeleri kullanmıştı:

Bu gönül sevmek istiyor. Arkadaşlarım dostlarım da sevsin, sevilsin. Madrid'e tatile gideceğim. Oradan artık İspanyol bir damat ile mi dönerim, bilmiyorum. Amerika'ya gittiğimde bir kez tanışma uygulaması kullandım. 'Erkeklerle belki tanışırım, size damat getiririm' diye ama onda da Türk yazdı bana. 'İrem Derici'nin adını kullanmaya utanmıyor musun?' dedi. Sahte hesap sandı beni. Artık bir bara falan gideceğim Madrid'de, orada falan tanışırım ne yapayım.

"SÖZÜMÜ KESME!"

Derici, önceki günlerde ise klip çekimleri için Beyoğlu Asmalımescit'te objektiflere yansımıştı. Ünlü isim basın mensuplarıyla konuşurken, sokaktaki çocuklardan birisi; “Seni tanıyorum” sözleriyle röportajı bölünce, İrem Derici sinirlerine hakim olamamıştı.

Popçu, "Sözümü kesme! Burda röportaj yapıyorum. Neyse sonra görüşürüz" karşılığını vermişti. Derici, röportajı yarıda bırakarak oradan ayrılmıştı.

"İREM DERİCİ EV ALDI MI YA?"

Tüm bunların ardınan İrem Derici, aktif olarak kullandığı Twitter hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Bir sosyal medya kullanıcısının yazdığı, "İrem Derici ev aldı mı ya?" tweet'ini gören şarkıcı, kayıtsız kalamadı.

Tweet'i atan kişiyi alıntılayarak cevap veren Derici, "Yok alamadım, çarçur" diye yazdı. Twitter'da 848 bin takipçisi olan ünlü ismin bu yanıtı, kısa sürede 2 bine yakın beğeni aldı.

Takipçileri, Derici'nin bu mesajına; "848 bin civarinda takipçi var, ortalama 5 TL göndersek 4 milyon 250 bin civarı yapar. Güzel bir daire alır", "Senin de annen paranı gereksiz yere harcama diyor mu?" ve "Ev parasını kendine harcadın, taş gibi hatun oldun bak" gibi yorumlar yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.