SON DAKİKA
Hava Durumu

İrem Derici ile Simge Sağın'ın yorumları çok konuşuldu!

Son dönemde eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile yaşadığı aşkla gündeme gelen şarkıcı İrem Derici, son olarak meslektaşı Simge Sağın ile birbirleri için yaptıkları yorumlarla adından söz ettirdi. Konser stillerinin kıyaslanması üzerine harekete geçen ikili, sosyal medyada takdir topladı.

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2023 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2023 14:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
İrem Derici ile Simge Sağın'ın yorumları çok konuşuldu!

Yaptığı açıklamalarla sık sık magazin gündeminde yerini alan ünlü şarkıcı İrem Derici, aradığı aşkı Atakan Işıktutan'da buldu. İrem Derici, Survivor yarışmasıyla tanınan isimler arasında yer alan Atakan Işıktutan ile geçtiğimiz hafta Beşiktaş maçına gitmiş ve burada Atakan Işıktutan ile çekildikleri fotoğraf ile aşkını da ilan etmiş olmuştu.

"SPORA KAZANDIRDIK"

Geçtiğimiz günlerde sporcu olan sevgilisi Atakan Işıktutan ile spora başlayan İrem Derici hakkında bu bilgiyi, sevgilisi "Spora kazandırdık" sözü ile duyurmuştu. Ünlü şarkıcı ise bu paylaşıma, "Seni de Faceapp'e kazandıracağız inşallah" karşılığını vermişti.

“GUDUBET MİYDİM İKİ AY ÖNCE?”

İrem Derici spor yapmaya başlayınca hakkında “Aşk yaradı” başlıklı haberler çıkmıştı. Buna sitem eden İrem Derici “Ee, ben gudubet miydim iki ay önce? Ben hep betonum" sözleriyle tepki vermişti.

"FAVORİNİZ?"

Atakan Işıktutan ile aşkları tam gaz devam eden İrem Derici, son olarak meslektaşı Simge Sağın ile birbirlerine yaptıkları yorumlarla gündeme geldi.

'2. Sayfa', Instagram sayfalarından Sağın ile Derici'nin konser tarzlarını paylaşarak, "Simge Sağın ve İrem Derici benzer tarzlarla sahnede... Favoriniz?" diye sordu.

"SİMGECİ'YİZ"

Bunun üzerine Simge Sağın, "Benim favorim İrem" mesajını yazdı. Derici de buna kayıtsız kalamayarak, "Simgeci'yiz" yorumunda bulundu.

"ÖZLEMİŞİZ"

İkilinin bu yorumlaşmasına, "Ego yok, kibir yok, nezaket var. Özlemişiz böyle güzellikleri", "Şu nezaketi herkes öğrenmeli" ve "Ne kadar da mütevazisiniz" gibi yorumlar yazıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.