SON DAKİKA
Hava Durumu

Kobra Murat: Cumhurbaşkanımız bana Kobram der!

Halk arasında 'Kobra Murat' olarak bilinen Murat Dinavdiler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine "Kobram" dediğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2023 22:25
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2023 22:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Kobra Murat: Cumhurbaşkanımız bana Kobram der!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2023 Roman Buluşması'nda yer alan ünlüler arasında Kobra Murat da yer almıştı. Haber Global'de o anları anlatan Kobra Murat, Erdoğan'a adeta methiyeler dizdi.

"Cumhurbaşkanımız 'Kobram' diyor bana" diyen Kobra Murat, "Çok seviyor beni ben de onu çok seviyorum. Allah'ın nuru bir insan. Emine Hanımı da çok seviyorum. O da Allah razı olsun beni seviyormuş. Hatta benim mahallemde gezip yardıma ihtiyacı olan insanların her şeyini gidermek istemiş. Allah başımızdan eksik etmesin" ifadelerini kullandı.

Roman yurttaşların sesini seçim zamanı duymaya başlayan AK Parti iktidarı, çalışmaları başlatmış ve Erdoğan tarafından 2023 Roman Buluşması'nda "müjde" haberi verilmişti. Erdoğan, "Sizlere yönelik özel bir sosyal konut kampanyası başlatıyoruz. İstanbul, Yalova, Edirne ve Bursa'da 5 bin 133 konutu, park, bahçe ve spor alanlarıyla sizlere teslim etmiştik. Halen İzmir, Kocaeli, Çanakkale ve Keşan'da sizlere yönelik çeşitli safhalarda konut projeleri bulunuyor. Hedefimiz her Romana bir yuva" açıklamasında bulunmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.