SON DAKİKA
Hava Durumu

Rihanna'nın göbek zinciri fiyatıyla dudak uçuklattı

2023 Oscar töreninden sonra gerçekleşen partiye katılan Rihanna'nın göbek zinciri fiyatıyla dudak uçuklattı.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2023 10:12
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2023 10:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Rihanna'nın göbek zinciri fiyatıyla dudak uçuklattı

Bebeklerinin babası ASAP Rocky ile birlikteliğinden ikinci çocuğuna hamile olan Rihanna, büyüyen karnıyla 2023 Oscar töreninde katılmıştı.

Ödüllerin sahiplerini bulmasının ardından meslektaşları Jay Z ve Beyonce'nin düzenlediği partiye katılan ünlü isim, iddialı tarzı ve göbeğine taktığı zincirle dikkat çekti. 

37 milyon TL

Gümüş rengi bir etek-büstiyer takımının üzerine pembe bir cüppe giyen güzel şarkının büyüyen karnına taktığı ve tek başına 1.8 milyon dolar (yaklaşık 37 milyon TL) değerinde olan özel elmas göbek zinciri, platin içine yerleştirilmiş 139 karattan fazla oval, yuvarlak ve markiz kesim pırlantadan oluşuyor.

35 yaşındaki Rihanna ayrıca, hamileliğini vurgulayan bu parçayı yaklaşık 96 karat, gül kesim taşlı, üç sıra pırlanta kolye, yaklaşık 12 karat, pırlantalı çiçek esintili küpeler ve üç adet yüzükle tamamladı.

"Küçük ASAP yapmışlar

Hamilelik sürecinde tarzıyla çok konuşulan Rihanna, sır gibi sakladığı oğlunun yüzünü geçtiğimiz aylarda ilk kez paylaşmıştı. Rihanna ve ASAP Rocky'nin bebeğini görenler; "Küçük ASAP yapmışlar" ve "Babasının kopyası" gibi yorumlarda bulunmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.