SON DAKİKA
Hava Durumu

Robert De Niro yeniden mafya babası oluyor!

Sinema tarihinin en büyük aktörlerinden Robert De Niro, beyazperdeye "Wise Guys" ismindeki gangster filmiyle dönüyor. İki Oscar ödülü sahibi aktör, filmde hikayeleri anlatılacak olan iki mafya babasını da canlandıracak. Dünyaca ünlü ABD'li aktör Robert De Niro, yeniden "mafya" dünyasına dönüyor. Usta aktör, "Wise Guys" adlı gangster filminde iki başrole de hayat verecek. Warner Bros. Discovery’nin yapımcılığını üstlendiği film, 20. yüzyılda kendi ailelerini yöneten suç patronları Vito Genovese ve Frank Costello'nun hikayesini anlatacak. The Hollywood Reporter'ın aktardığına göre, yönetmenliğini "Rain Men" filmiyle tanınan Barry Levinson'ın üstlendiği filmin senaryosunu ise De Niro'nun başrolünde yer aldığı "Goodfellas" filminin yazarlarından olan Nicholas Pileggi kaleme aldı.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2022 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2022 11:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Robert De Niro yeniden mafya babası oluyor!

Dünyaca ünlü ABD'li aktör Robert De Niro, yeniden "mafyadünyasına dönüyor.

Usta aktör, "Wise Guys" adlı gangster filminde iki başrole de hayat verecek. Warner Bros. Discovery’nin yapımcılığını üstlendiği film, 20. yüzyılda kendi ailelerini yöneten suç patronları Vito Genovese ve Frank Costello'nun hikayesini anlatacak.

The Hollywood Reporter'ın aktardığına göre, yönetmenliğini "Rain Men" filmiyle tanınan Barry Levinson'ın üstlendiği filmin senaryosunu ise De Niro'nun başrolünde yer aldığı "Goodfellas" filminin yazarlarından olan Nicholas Pileggi kaleme aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.