SON DAKİKA
Hava Durumu

Tarkan: Ben susarım ama şarkılarım rahat durmaz

Konya'da Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yaşananlarla ilgili paylaşım yaptığı için hedef gösterilen Megastar Tarkan, sosyal medya hesabından eleştirilere yanıt verdi. Tarkan, "Ben susarım ama şarkılarım rahat durmaz.” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2022 11:53
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2022 11:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Tarkan: Ben susarım ama şarkılarım rahat durmaz

Megastar Tarkan, Konya'da Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde bir görevlinin köpeğin başına kürekle vurarak katledilmesine tepki göstermişti. Konu ile ilgili paylaşımda bulunduğu için hedef gösterilen Tarkan, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

“İNSANLIĞIMDAN UTANDIM”

Yaşananların hesabının sorulmasını isteyen Tarkan, “İzleyemedim üzüntümden bu korkunç görüntüleri. Bu nasıl bir caniliktir ve bu caniliğe tanık olanlar ne vicdansızdır ki bir dur demez, önüne geçmezler bunun. İnsanlığımdan bir daha utandım. Hesabı sorulmalı bunun, cezası verilmeli hayvanlara işkence yapan bu canilerin. Gerçi hep diyoruz bunları ama o sözüm ona yetkililer 3 maymunu oynuyorlar hep. Bilsinler ki, onlar da bu caniler kadar suçlular kayıtsız kaldıkları için.” ifadelerini kullandı.

“BEN SUSARIM AMA ŞARKILARIM RAHAT DURMAZ”

Bu paylaşımının ardından Tarkan bazı kesimler tarafından hedef alındı. Tepkilere Instagram hesabından cevap veren Tarkan, “Söz gümüşse sükut altındır. Ben beni bilirim. Beni bilen de iyi bilir. O da bana yeter. Susarım o yüzden. Ha, ben susarım ama şarkılarım rahat durmaz.” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.