SON DAKİKA
Hava Durumu

Tolga Güleryüz'ün eski eşi Zeynep Gülmez: Dostane ayrılmadık ama...

Turne dönüşü kaza yapan tiyatroculardan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş hayatını kaybetmişti. Tolga Güleryüz'ün eski eşi olduğu ortaya çıkan Zeynep Gülmez ölüm haberinin ardından yaptığı "Seni affettim" paylaşımıyla gündem oldu. Gülmez hayatını kaybeden Tolga Güleryüz ile evliliği hakkında konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2022 09:34
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2022 09:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Tolga Güleryüz'ün eski eşi Zeynep Gülmez: Dostane ayrılmadık ama...

Feci kazanın ardından "Şok yaşadım, duyunca inanamadım diyen eski eş; "Biz tiyatrocuların hayatının gerçeği bu. Dışarıdan kolay para kazanıyoruz gibi görünüyor ama gerçek bu değil. Zorlu koşullarda işimizi yapmaya çalışıyoruz. Gece olmuş kaza, arkadaşlarım bana üzülürüm diye haber verememişler. Sabah kuzenim arayıp söyleyince öğrendim" dedi.

"BİZ ANLAŞAMADIK AMA..."

Tolga Güleryüz'ün eski eşi ayrıca "Tolga ile çok sık görüşmüyorduk ayrıldıktan sonra. En son bir yıl önce görüşmüştük. Dostane ayrılmadık ama düşman da değildik. Biz anlaşamadık, ayrıldık ama insan olarak çok seviyordum Tolga'yı" yorumunda bulundu.

"TOLGA ÖLDÜKTEN SONRA..."

Mesajının yanlış anlaşıldığını söyleyen oyuncu "Tolga ile 2 yıl evli kaldık. Neler yaşadığımızı biz biliyoruz. Mesajımın içeriği çarpıtıldı ama sadece ona yazdığım bir mesajdı. Tolga ile helalleştim o mesajı atarak. Tolga öldükten sonra benim bu mesajım üzerinden içeriği doldurulmaya çalışılıyor ama çarpıtılmaması gerekiyor. Hiç mesaj atmasam neden mesaj atmadı diyeceklerdi, başka bir şey yazsam onun için de başka şeyler yazacaklardı. Helalleştim ben Tolga ile. Bunu magazinleştirmemek gerekiyor."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.