SON DAKİKA
Hava Durumu

Tuğba Ekinci'den Demet Akalın'a şoke eden sözler

Miss Turkey 2022 için torpil iddiasında bulunan ve dereceye giren isimleri beğenmeyen şarkıcı Demet Akalın, kendisinin yıllar önce çekilen karesini "Yıl 1990... Mayo güzeliydim ben!" diyerek paylaşmasının ardından Tuğba Ekinci'den polemik yaratacak sözler geldi. Ekinci, sosyal medya hesabından "Haha o seneler sen bu göğüslerinle koca kafanla mayo güzeli oldun da şimdikiler mi sana çirkin geldi" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2022 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2022 13:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Tuğba Ekinci'den Demet Akalın'a şoke eden sözler

Şarkıcı Demet Akalın, Miss Turkey 2022 yarışmasında Nursena Say'ın birinci seçilmesinin ardından yıllar önce verdiği pozunu takipçileriyle paylaştı.

Mankenlik yaparak başladığı şöhret yolculuğuna şarkıcı olarak devam eden 50 yaşındaki Akalın, birinci seçilen Say'ı beğenmemiş ve torpil iddiasında bulunmuştu.

Yıllar önce çekilen karesini "Yıl 1990... Mayo güzeliydim ben!" diyerek paylaşmasının ardından Demet Akalın'a Tuğbe Ekinci'den sert bir yanıt geldi.

"BU GÖĞÜSLERİNLE, KOCA KAFANLA..."

Demet Akalın'ın fotoğrafını paylaşan Ekinci "Haha o seneler sen bu göğüslerinle koca kafanla mayo güzeli oldun da şimdikiler mi sana çirkin geldi" diye yazdı. Tuğba Ekinci'nin sözleri "Demet görmesin çok ayıp" yorumlarına sebep oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.