SON DAKİKA
Hava Durumu

Kulağınızdaki bu noktaya 1 dakika boyunca bastırın.. Hiç bir uzmanın anlatmadığı etki

Son dönemde alternatif tıp önerileri merak ediliyor. Yine çok şaşırtıcı bir öneriyle karşınızdayız. Kulağınızdaki bu noktaya 1 dakika boyunca bastırınca neler olduğunu daha önce duydunuz mu? İşte hiç bir uzmanın anlatmadığı süper bilgi

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2023 18:33
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2023 18:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Kulağınızdaki bu noktaya 1 dakika boyunca bastırın.. Hiç bir uzmanın anlatmadığı etki

Bir çok kişi kilo vermek için türlü türlü yöntemleri deniyor. Ancak her ne yaparsa yapsın bir türlü kilo veremiyor.

Öncelikle kilo vermeniz için bilmeniz gereken bazı bilgiler var;

* Az yiyin.. Sağlıklı beslenin.

* Ekmekten ve hamur işinden uzak durun.

* Bol su için.

* Hareketli bir yaşamı benimseyin.

* Erken yatın ve erken kalkın.

* Mümkünse günde 1 saat yürüyüş yapın..

Bunlar herkesin yapması ama yapmadığı kurallar. Ancak ilginç bir bilgi daha ortaya çıktı. Deneyen bir çok kişi üstelik faydasını gördüğünü belirtiyor. Halktv.com.tr sayfalarında paylaşmak istediğimiz bu bilgi sizleri de çok şaşırtacak.

Diyet listeleri, koşu bantları, aerobik vb... Bazen kilo vermek gerçekten çok can sıkıcı oluyor, özellikle de ağzının tadına düşkün biriyseniz ve bir cheesecake veya piliç sarma yemek için duyduğunuz karşı konulamaz isteği kontrol edemiyorsanız. Yavaşça zaman içerisinde olarak tüm kilo verme rutininiz bir kabusa dönüşür. Şimdi öğreneceğiniz parmakla akupunktur ise çok hoşunuza gidecek!

İşte iyi bir haber! Akupunktur; mide bulantısı, kusma, bel ağrısı ve baş ağrısını hafifletmenin yanı sıra kilo vermeye de yardımcı oluyor.

Basit bir akupunktur tekniğinin iştahınızı ve açlığınızı kontrol etmeyi sağladığı, aynı zamanda sindirime iyi geldiği ortaya çıktı.

sa6os-1464937295-5167.jpg

Nasıl mı?

Yoğun programınızdan birkaç dakika başınızı kaldırın ve başparmağınızı kulağınızın yanındaki üçgen şekilli dokunun üstüne yerleştirin. Şimdi çenenizi açıp kapatın ve başparmağınızı koyduğunuz yerdeki maksimum hareketin tam nerede olduğunu bulun. O nokta kulağınız ile çeneniz arasındaki en aktif nokta. İşte o noktaya en az bir dakika süreyle bastırın, hepsi bu kadar.

Bu tekniği sağlıklı yeme alışkanlığı ve orta derecede egzersizle birleştirin ve doğal bir şekilde kilo vermenize tanıklık edin.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.