SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa'ya aralık ayında Ali Babacan geliyor

DEVA Partisi Bursa İl Başkanlığı vatandaşlarla buluşulan saha çalışmaları yapmaya devam ediyor. "Mavi Yelekliler" etkinlikleri ile Bursa siyasetine yeni bir soluk getiren partililer, seçim otobüsü ile Bursa caddelerinde dolaşarak vatandaşlara Ali Babacan'ın selamını ilettiler.

Haber Giriş Tarihi: 22.11.2022 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 22.11.2022 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Bursa'ya aralık ayında Ali Babacan geliyor

Bugüne kadar 7 kez Bursa'ya gelen Ali Babacan il başkanlığının organizasyonu ile iş dünyası ile buluşmak üzere aralık ayında Bursa'ya gelecek.

Seçim hazırlıkları hakkında açıklamalarda bulunan Bursa İl Başkanı Serkan Özgöz; "Bizler iktidar için çalışan bir partiyiz. Tüm hazırlıklarımız ülkenin sorunlarını çözmeye yönelik. Suni gündemler ile işimiz yok. Bizim gündemimizde utana sıkıla akşam pazarında ucuz sebze ile pazar filesini doldurmaya çalışan emekli teyzelerimiz, kazandığı üniversiteyi imkânsızlıklar nedeniyle okuyamayan, özgürlükleri kısıtlanmış, okumak yerine geçim derdine düşmüş genç kardeşlerimiz, binbir emekle ürettiği ürünleri; gübre, mazot maliyetlerini bile karşılamayan çiftçilerimiz, maaşları enflasyona ezdirilen işçilerimizin, memurumuzun dertleri var. Buradan tüm vatandaşlarımıza sesleniyorum. Dert varsa DEVA da var.

"Vatandaşlarımıza sesleniyoruz!"

Pazar filesi dolsun istiyorsanız, Oylar DEVA olsun. İnternet ücretsiz olsun istiyorsanız, Oylar DEVA olsun. Enflasyon tek hane olsun istiyorsanız, Oylar DEVA olsun. Çiftçi kazansın istiyorsanız, oylar DEVA olsun. Mülakatlar kalksın istiyorsanız, oylar DEVA olsun. Türkiye kazansın istiyorsanız, oylar DEVA olsun" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.