SON DAKİKA
Hava Durumu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Koltuk paylaşımı yapıyorlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Keçiören'deki mitingde konuştu.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2023 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2023 15:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Koltuk paylaşımı yapıyorlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Keçiören'deki mitingde konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarının satır başları:

Ankaralı tüm kardeşlerime selam ve sevgilerimi gönderiyorum. Sizlerle beraber olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Malum, bu kardeşiniz Keçiören'de misafir değil. Ev sahibiyiz. Yıllarca subay evlerinde oturduk, sizlerle komşu olduk. Sizlerle tam 12 yıl boyunca iç içe, yan yana yaşadık. Gün oldu beraber acıyı yaşadık, gün oldu başarılarımızı beraber kutladık. 

12 sene acısıyla tatlısıyla gerçekten güzel günler geçirdik. Daha sonra da Keçiören'le ve komşularımızla bağlarımızı koparmadık. Seçimlerde özellikle Keçiörenli kardeşlerimiz yanımızda hep dik durdu. Pazara hazır mıyız? Çalmadık kapı bırakmıyoruz değil mi? Gümbür gümbür pazara var mıyız? Ben size inanıyorum, sizi seviyorum. İnanıyorum ki pazar günü bay bay Kemal'e gereken dersi vereceksiniz. 

"BU NASIL BİR HESAP UZMANIYMIŞ?"

Dün Sivas'ta 100 bin kişi vardı. Yiğidolar coştu, caddelere doldu. Pazar günü Ankara sandıklara dolar. Hesapları altüst edecek. Bu hesapları altüst etmeye var mıyız? Buna hazır mıyız? Siz 53'ü aşan oy oranı ile Meclis'te de Cumhur İttifakı diyen Keçiören olarak bay bay Kemal'in bütün hesabını altüst ettiniz. Parlamentoda 323 milletvekili ile çoğunluğu vermesi hem güvenin göstergesi hem de irade beyanıdır. Cumhur İttifakı parlamentoda bir zemin oluşturdu. Yani yasama organı olarak biz varız. Milletimiz güçlendirilmiş parlamenter demokrasi laflarını falan ayaklarının altına aldı. Ne dedi, Cumhur İttifakı ile yola devam dedi. Milletimiz 3, 5, 8 ayda bir hükümetlerin değiştiği eski Türkiye günlerinde geri dönme tekliflerini reddetti. Hale bak ya, koltuk paylaşımı yapıyorlar. Toplamı 1 puan eden bu malum partiler, hesap uzmanı ya bay bay Kemal, ondan 40 milletvekili aldılar, 1 puanla. Bu nasıl bir hesap uzmanıymış? Bununla bu CHP ayakta kalabilir mi? 

Pazar günü Erdoğan evladınıza sahip çıktığınız anda 323 Cumhur İttifakı'nın parlamentodaki oylarıyla, milletvekilleriyle inşallah önümüz apaçık olacak. 21 yılı inşallah farklı bir şekilde devam ettireceğiz. Türkiye Yüzyılı diyoruz ya, işte Türkiye Yüzyılı'nı biz sizlerle beraber kuracağız. 

Londra'dan 300 milyar dolara getirecekmiş bay bay Kemal. Yanındakiler senin her yerin hesap uzmanı olsa ne yazar. Biz sizin bildiğiniz hesapları unuttuk. Bunlar otellerin lobilerinde sözcüsü bir de İYİ Parti'nin malum Merkez Bankası'nda görev yapan kişisiyle lobilerde IMF komiserleri ile görüştüler. Bize tavsiyede bulundular, IMF'den borç alın dediler. Biz hayır dedik. Biz IMF ile ilişkimizi 2013'te kestik. 

"BİZİM EN BÜYÜK RAKİBİMİZ..."

Yasama ile yürütmenin uyum içinde çalışması hizmetlerde aksaklık yaşanmaması açısından çok önemli. Rehavete kapılmak yok, zafer sarhoşluğuna girmek yok. Olmazsa olmaz sandık, olmazsa olmaz sandık. Sandıkta da Allah'ın izniyle zafere yürüyeceğiz. Unutmayın 28 Mayıs'ta bizim rakibimiz asla CHP Genel Başkanı değildir. Bizim en büyük rakibimiz rehavettir, zaten öndeyiz, kazanırız duygusuna kendimizi kaptırmaktır. Zafer sarhoşluğu zehrinin yayılmasına kesinlikle izin vermeyeceğiz. Keçiören'den rekor beklediğimi altını çizerek ifade etmek istiyorum. 

İBB Başkanı ne açıklamalar yaptı. Ankara'nın Büyükşehir Belediye Başkanı ne açıklamalar yaptı. Bunların tamamını pazar günü sandığa gömmeye hazır mıyız? Öyleyse durmak yok, yola devam. 

Diktatör ikinci tura kalır mı ya, birinci turda bitirir hem de yüzde 90'larla bitirir. Biz milletimizin gönlünü kazanmaya hasretiz. 

"SEN NE ZAMAN MİLLİYETÇİ OLDUN YA?"

Bay bay Kemal sen ne zaman milliyetçi oldun ya? Bunlar böyle. Akşam başka sabah başka. Bunlarda her numara var. Bütün bu numaraları pazar günü sandıkları bunlara bir siyaset mezarı yapalım. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.