SON DAKİKA
Hava Durumu

Düz söylüyorum, adayımız Bay Kemal

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, FOX TV'de İlker Karagöz ile Çalar Saat programında seçim sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2022 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2022 16:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Düz söylüyorum, adayımız Bay Kemal

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, bugün FOX TV'de yayımlanan 'İlker Karagöz ile Çalar Saat' programında açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulunan Altay, "Erdoğan, 3'üncü parti olmak istiyorsa seçimi kasım ayında yapar. Eğer seçimi mayıs ya da haziran ayında yaparsa 5'inci parti olursa dua etsin" dedi. 

Erdoğan'ın, 1999-2002 sürecini unutmaması gerektiğini söyleyen Altay, "rahmetli Ecevit 3 yıl içinde 22'den 1'e düştü. O dönem parlamentoda 5 siyasi partinin hepsi parlamento dışı kaldı. Yani Erdoğan, eğer seçimi mayıs ya da haziran ayında yaparsa 5'inci parti olursa dua etsin" diye konuştu.

Kasım ayında seçim olma ihtimalinin hala olduğunu belirten Altay, "Her şeye rağmen yaz geçiyor. Elektrik faturaları düştü, doğalgaz kombi yakmıyoruz ama bu kış böyle geçmez" ifadelerini kullandı. 

ADAYIMIZ 'BAY KEMAL'

6'lı masa adına aday açıklamasında bulunamayacağını söyleyen Altay, "Ben 6'lı masanın adayını 6'lı masa adına konuşursam hadsizlik yapmış olurum ama CHP'nin ve CHP'lilerin adayı Bay Kemal. Gönüllerdeki aday falan değil, düz söylüyorum adayımız Bay Kemal" dedi. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.