SON DAKİKA
Hava Durumu

Ekrem İmamoğlu Anadolu turuna çıkmaya hazırlanıyor

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Kastamonu ve Safranbolu ziyaretlerinin ardından Anadolu turuna çıkmaya hazırlanıyor. İmamoğlu, İBB'nin kardeş belediyesinin bulunduğu 15'ten fazla ili ziyaret ederek, bu illerde tamamlanan yatırımların açılışını yapacak.

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2023 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2023 12:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Ekrem İmamoğlu Anadolu turuna çıkmaya hazırlanıyor

Geçtiğimiz hafta umre ziyaretinden dönen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün de Anadolu turuna çıkıyor. Kastamonu'dan başlayarak KarabükTunceliArtvinGiresun ve Hakkari'nin de bulunduğu 15'ten fazla şehre gideceği öğrenilen İmamoğlu, bu kentlerde İBB destekli yatırımların açılışına katılacak.

Anne ve babasıyla umreden dönen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ayağının tozuyla Anadolu turuna çıkıyor. Bugün beraberindeki heyetle birlikte Kastamonu'yu ziyaret edecek olan İmamoğlu, Daday Belediyesi kapalı Pazar yerinin açılışını yapacak.

AÇILIŞLARA KATILACAK

Aynı zamanda şehir merkezini de ziyaret edecek olan İmamoğlu, daha sonra Safranbolu'ya geçerek burada tamamlanan yatırımların açılışın törenlerine katılacak.

İL İL GEZECEK

T24'ün haberine göre İmamoğlu'nun bununla birlikte 15 ile daha gideceği öne sürüldü. İmamoğlu, İBB'nin kardeş belediyesinin bulunduğu kentlere giderek bu illerde tamamlanan yatırımların açılışlarını yapacak. Bu iller arasında SinopKarabükTunceliArtvinGiresun ve Hakkari de bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.