SON DAKİKA
Hava Durumu

Fuat Oktay'dan Kılıçdaroğlu'na 'Montajcı sahtekâr' tepkisi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Millet İttifakı adayı CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik "Montajcı sahtekâr" sözlerine yönelik tepki göstererek, "Montaj ürünü bu zatın miladı dolmuş, Türkiye'ye ve gençliğe verebilecek hiçbir şeyi kalmamıştır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bu çirkin ifadeleri kullananları milletimize havale ediyoruz." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2023 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 23.05.2023 12:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Fuat Oktay'dan Kılıçdaroğlu'na 'Montajcı sahtekâr' tepkisi

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Millet İttifakı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi.

Oktay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"Türkiye'nin geleceğine dair hiçbir vizyonu ve projesi olmayanlar, koltuğunu kaybetme korkusunun son hezeyanı olarak siyasette ve söylemde seviyesizliğini de ispatlamıştır. Milletimizdeki demokratik olgunluğun zerresinin kendilerinde olmadığını bir kez daha göstermişlerdir. Montaj ürünü bu zatın miladı dolmuş, Türkiye'ye ve gençliğe verebilecek hiçbir şeyi kalmamıştır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a bu çirkin ifadeleri kullananları milletimize havale ediyoruz."

NE OLMUŞTU?

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, kendisi ile PKK’lıların montajlanarak servis edildiği video üzerinden propaganda yapan Erdoğan’a, "Montajcı sahtekar" demişti.

Kılıçdaroğlu, "Ben iftiraya uğramaktan yoruldum, bu bana iftira atmaktan yorulmadı. Sen kimin temiz olduğunu, kimin kirli olduğunu herkese göster ya Rabbi. Amin!" ifadelerini kullanmıştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.