SON DAKİKA
Hava Durumu

Abdullah Avcı oynanan oyundan memnun

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, deplasmanda Kopenhag'a karşı 2-1 kaybedilen Şampiyonlar Ligi play-off ilk maçının ardından, "Bugünkü oyun bir teknik adam olarak beni son derece mutlu etti. "dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2022 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2022 10:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Abdullah Avcı oynanan oyundan memnun

Çok güzel bir atmosferde oynadıklarını belirten Avcı, “Oyun olarak rakibimizin en önemli silahlarından birisi yüksek şiddette koşu yapmak ve sert bir şekilde topa gitmek. Biz bugün oyunu başından sonuna kadar dominant ve topa sahip olarak oynamayı planladık. Oyun da böyle başladı yediğimiz gole kadar. Kendi hatamızdan kaybettiğimiz toptan yediğimiz bir gol oldu. İlk yarının sonuna doğru genel olarak yine bizim üstünlüğümüzde ama rakibin de zaman zaman oyuna girip çıktığı dönemler vardı. İlk yarıda kötü kontrolden net kaçırdığımız pozisyonlar vardı. Biri Kouassi’nin biri de Trezeguet’in. İkinci yarıda da tekrar oyunu domine edip, topa daha fazla sahip olarak pasla rakibi kendi ceza sahasına iteceğimizi biliyorduk ve bununla ilgili opsiyonlar çalışmıştık. Yine bir kötü kontrol, taç ve peşinden olan korner. Etkili yönleri duran top. 2-0 yenik duruma düştük. Oyunda planlarımıza sadık kalarak topa daha fazla sahip olmaya devam ettik.” dedi.

Oyunun hakkı mağlubiyet değildi diyen deneyimli teknik direktör, “Özellikle ikinci yarıda girdiğimiz net pozisyonlar var. Bulduğumuz gol var. Bugün skor olarak kaybettik bence oyun olarak net bir şekilde kazandık. Bugünkü oyun bir teknik adam olarak beni son derece mutlu etti. Rövanşta Trabzon’da muhteşem seyircimiz önünde turu atlayacağımızı, play-off’tan çıkıp gruplara kalacağımıza son derece inanıyorum. Oyunu kazandık, topa fazla sahip olduk, rakipten fazla şut attık, daha fazla şut attık… Her türlü detayı ikinci maçta daha iyi kullanıp gruplarda olacağımızı düşünüyorum. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Skor olarak değil ama oyun olarak son derece mutluyuz. Bu oyun gelişerek devam edecektir. Şehir ve taraftar bize destek veriyor. Bu şekilde devam etsinler onlara da teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.