SON DAKİKA
Hava Durumu

Alperen Şengün: LeBron'a karşı oynamak herkesin hayalidir

NBA'de Houston Rockets forması giyen basketbolcumuz Alperen Şengün, kariyer rekoru kırdığı Los Angeles Lakers maçında LeBron James ile yaşadığı mücadele hakkında konuştu. Şengün; "LeBron'a karşı oynamak herkesin hayalidir. Benim için harikaydı" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2023 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2023 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Alperen Şengün: LeBron'a karşı oynamak herkesin hayalidir

NBA'de Houston Rockets, Los Angeles Lakers ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 140-132'lik skorla Los Angeles Lakers kazandı. Bu mücadele ise milli basketbolcu Alperen Şengün ve LeBron James arasında düello şeklinde ilerledi.

Takımı ile birlikte maçı kaybetmesine rağmen Alperen, 33 sayı, 16 ribaund, 6 asist ve 4 blok istatistikleriyle oynayarak takımının en skorer ismi oldu.

Aynı zamanda genç pivot, bu performansıyla kariyer rekorunu kırdı. Yıldız isim LeBron ise 48 sayı ile Lakers'ın maçı kazanmasında başrol oynadı.

"LeBron'a karşı oynamak herkesin hayalidir"

Genç basketbolcu Alperen Şengün, mücadelenin ardından LeBron James ile olan düellosunu değerlendirdi.

Yıldız basketbolcuya karşı oynamanın herkesin hayali olduğunu belirten Alperen, "LeBron'a karşı oynamak herkesin hayalidir. Bugün onu durduramadık. Savunmada ise çoğunlukla benim karşımdaydı. O anlar benim için harikaydı. LeBron, 'Onu ben savunacağım' dedi. Ben de 'Tamam, kendi oyunumu oynayacağım' diye düşündüm. Onunla trash-talk yaptım. Benim için harikaydı." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.