SON DAKİKA
Hava Durumu

Başkan Banaz ve ekibi, kalıcı çözümler üretmenin peşinde

Yeşil Beyazlı yönetim geçmiş dönem yapılan hataları tekrar etmemekte kararlı. Başkan Banaz ve ekibi, transfer tahtasını geçici çözümlerle açarak camianın gözünü boyamayı değil, kulübün menfaatlerini düşünerek kalıcı çözümler üretmenin peşinde.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2022 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2022 10:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Başkan Banaz ve ekibi, kalıcı çözümler üretmenin peşinde

Bursaspor yönetimi, transfer tahtası ile ilgili olan dosyaları, geçmiş yönetimlerin yaptığı gibi öteleme yoluyla halletmek yerine, tam anlamıyla kapatılmasını planlıyor. Ancak maddi yükümlülükler henüz bu durumun da gerçekleşmesini engelliyor. Son günlerde transfer tahtasıyla Ilgili çıkan birçok spekülasyon karşısında sessiz kalan Bursaspor yönetimi, kökten çözüm peşinde. Geçmiş yönetimlerin yaptıkları kritik hataları yapmayarak, dosyaların tam anlamıyla kapatılması halinde yola çıkmayı düşünen yönetimin, bu durum için de henüz maddi gücün ellerinde olmadığı öğrenildi. 

195 milyon TL'ye ihtiyaç duyan Bursaspor yönetimi, geçmişte olduğu gibi bu dosyaları çok daha az meblağlara açıp, borçları ötelemek yerine, dosyanın muhattapları ile anlaşıp, kulübün menfaatleri doğrultusunda hareket etmeyi planlıyor. Ancak maddi zorluluklar an itibariyle bu durumu da engelliyor. Bursaspor yönetiminin kaynak arayışı devam ederken, devre arasına kadar bir hareketlilik yaşanması beklenmiyor. 

ADAMSIN PEDRO

Bursaspor için bir çok kurum ve kişinin fedakarlıkta yarıştığı zorlu dönemde futbolcular arasında en büyük maddi kolaylığı Joao Pedro yaptı.  Bursaspor'da eski yöneticilerin yanı sıra kulüpten alacağı olan kurumlar, kuruluşlar alacaklarını bırakırken, birçok futbolcu da bu kervana katıldı.  Bugüne kadar en çok alacağını bırakan isim ise Joao Pedro oldu. 250 bin Euro'ya yakın alacağını bırakan Portekizli futbolcu, Yeşil-Beyazlı kulüpten çok az miktar alarak el sıkıştı. Joao Pedro'nun bu hareketi kulüp yönetimi tarafından da takdirle karşılandı. 

ÇALIŞMALAR YENİDEN BAŞLIYOR

Afyon kampı sonrasında 2 gün izin yapan Bursaspor, bugün Özlüce Tesisleri’nde yeniden çalışmalara başlayacak. 

BURSASPOR İÇİN 300  KOMBİNE ALDILAR

Bursaspor Kulübü, BTSO 43. Komite Yolcu ve Servis Taşımacılığı'nın, yeni sezon için 300 kombine aldığını açıkladı. Yeşil-beyazlı kulüp, komiteye dahil şirketlere teşekkür ederek, şu açıklamayı yaptı: "BTSO 43. Komite Yolcu ve Servis Taşımacılığı (Güngör Turizm, Alpser, Mistur, Ser-ezgi, Mert Tur, Kılıç Tur, Tuğra Turizm, Yeşilkent Turizm, Yeni Güner, Ekoser, Kestel Koop) 300 adet kombine alarak Bursasporumuza destekte bulunmuşlardır. Kendilerine camiamız adına teşekkürlerimizi sunuyoruz." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.