SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor'da kritik ilk 11 belli oldu!

TFF 1. Lig'in 31. haftasında Bursaspor, Kocaelispor'u Bitçi Bitci Timsah Park'takonuk edecek. Kritik karşılaşma öncesi ilk 11 belli oldu...

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2022 19:36
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2022 19:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Bursaspor'da kritik ilk 11 belli oldu!

İşte kritik ilk 11:

DÜDÜK SAKA'DA 

Bitçi Timsah Park’ın ev sahipliğini yapacak Bursaspor Kocaelispor mücadelesini Sarper Barış Saka yönetecek. Saka bugüne kadar Bursaspor’un 3 maçını yönetirken, Yeşil Beyazlılar 2 galibiyet elde etti. Kocaelispor Antalya Bölgesi hakeminin yönettiği tek maçı kaybetti.

İKİ TAKIM DA ATEŞ HATTINDA

Ligde aylardır ateş hattında yer alan ve son olarak Keçiörengücü maçını kaybeden Bursaspor kötü gidişe dur deme amacıyla bugün hayati derecede öneme sahip bir müsabakaya çıkacak.

Yeşil Beyazlılar Bitçi Timsah Park’ta kendisi gibi düşme tehlikesini yakından hisseden Kocaelispor’la karşılaşacak. Marmara Derbisi’ne sahne olacak mücadele saat 20.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Antalya Bölgesi hakemi Sarper Barış Saka yönetecek. Maç BeIN Sports Max1 ve TRT Spor’dan naklen ekranlara gelecek. 

13 YIL SONRA KARŞILAŞACAKLAR

Bursaspor’un 13 yıl aradan sonra Bursa’da konuk edeceği Kocaelispor’u yenmekten başka çaresi bulunmuyor. Teknik direktör Mustafa Er oyuncularını maçın önemi hakkında uyardı. 8 hafta sonra bitecek ligde Bursaspor 5 maçını sahasında oynayacak. Bu nedenle bugünkü mücadele iç sahadaki galibiyet serisinin devamı açısından çok önemli. Yeşil Beyazlılar sahasında son olarak Balıkesirspor’u geriden gelip taraftar desteğiyle yenmişti. Aynı başarının bugün de tekrarlanması camiadaki bu maç öncesi tek beklenti. 

KART SINIRINDALAR

Kocaelispor maçı öncesi Bursaspor’da üç futbolcu kart sınırında bulunuyor. Yeşil Beyazlılar’da Burak Altıparmak, Namık Alaskarov ve Kubilay Sönmez sarı kart görmeleri halinde cezalı duruma düşecek ve bir sonraki hafta İstanbulspor’la oynanılacak maçta forma  giyemeyecek. 

54’ÜNCÜ RANDEVU

Bursaspor’la Kocaelispor bugün oynanacak maçla birlikte birbirlerine 54’üncü kez rakip olacak. İki takım arasında bugüne kadar oynanan maçlarda Bursaspor’un bir farklı üstünlüğü bulunuyor. Yeşil Beyazlı takım galibiyetlerde 20’ye 19 önde. Bursaspor Bursa’daki maçların 13’ünü kazanırken, Kocaelispor deplasmandan 8 kez galibiyet çıkardı. 13 yıl aradan sonra Bursa’da  kozlarını paylaşacak iki takım arasındaki ligin ilk yarısında Kocaeli’de oynanan maçı ev sahibi ekip 2-1 kazanmıştı.

KİLİT ADAM BİFOUMA

Bursaspor’da bugün oynanacak Kocaelispor maçında Thievy Bifouma’ya büyük iş düşecek. Tecrübeli futbolcu sakatlığını atlattı ve oynayacak duruma geldi. Teknik direktör Mustafa Er Keçiörengücü maçında oynatamadığı Kongolu futbolcusuna bu kez çok güveniyor. Takımın maestrosu olarak Massimo Bruno sahaya çıkacak. Bifouma kanat oyuncusu olarak ofans hattına destek verecek. Ara transfer döneminde takıma katılan 29 yaşındaki futbolcu şu ana kadar 5 maçta oynayarak skora 1 asistlik katkı sağladı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.