SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor'da sakatlanmak yasaklandı!

Bursaspor'da Teknik Direktör Tahsin Tam, Enver Cenk Şahin, Hasan Ayaroğlu ve Kubilay Sönmez'e sakatlık ve kart uyarısında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2022 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2022 10:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Bursaspor'da sakatlanmak yasaklandı!

Bursaspor'da Afyon kampı sona ererken, takımın son durumunda tecrübeli isimlerin önemi göze çarptı. Özellikle Al Tai, Aksaray Belediyespor, Orduspor ve Etimesgut Belediyespor maçlarında oynanan oyunda en çok dikkat çeken detay tecrübeli futbolcuların takım içindeki konumları oldu.

Enver Cenk ŞahinHasan Ayaroğlu ve Kubilay Sönmez'in ilk 11'de olması ile olmaması arasında fark dikkatlerden kaçmadı.

Tecrübeli isimlerin saha içindeki varlığı genç oyuncuların da performansına doğrudan etki ettiği net bir şekilde anlaşılırken, yeni sezon öncesi Teknik Direktör Tahsin Tam da erken önlem almaya karar verdi.  53 yaşındaki çalıştırıcı, her üç futbolcuya da sakatlıktan kaçmalarını ve resmi maçlarda kart görmemek için çabalamalarını istedi. 

SON GÜNLER

Yeni sezonda TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Bursaspor, transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle kadroya takviye gerçekleştiremiyor.

Başkan Ömer Furkan Banaz, yaptığı açıklamalarda transfer tahtasının gündemlerinde olmadığını belirtirken Yeşil-Beyazlıların sezon öncesi tahtayı açıp transferi yapabilmek için yalnızca 23 günü kaldı.  Bursaspor transfer tahtasını açmak isterse 23 gün içinde hem tahtayı açıp hem de transferleri gerçekleştirmek zorunda. Yeşil-Beyazlılar bu dönemde tahtayı açamazsa bir sonraki transfer sezonu 12 Ocak 2023'te başlayacak 8 Şubat 2023'te ise son bulacak. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.