SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursaspor için tarihi cezada karar günü

Amed maçında yaşananlardan dolayı PFDK tarafından 9 maç seyircisiz oynama cezası alan Bursaspor’la ilgili Tahkim Kurulu bugün Yeşil Beyazlı kulübün itirazını görüşecek. Duruşmalı toplantıda Bursaspor’un savunmasını hukukçularla birlikte başkan Ömer Furkan Banaz yapacak.

Haber Giriş Tarihi: 14.03.2023 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 14.03.2023 09:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Bursaspor için tarihi cezada karar günü

Bursaspor’da tüm dikkatler İstanbul’dan gelecek habere çevrildi.

BÜYÜK TEPKİ TOPLAMIŞTI

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu Yeşil Beyazlı kulüple ilgili kararını bugün verecek. Hatırlanacağı gibi Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) Amed maçında yaşananlardan dolayı Türk futbol tarihinin en ağır kararlarından birine imza atmış ve Bursaspor’a 9 maç seyircisiz oynama cezası vermişti. PFDK’nın bu kararı ülke futbolunda adeta deprem etkisi yaratmıştı.

SAVUNMAYI BANAZ YAPACAK

Bilindiği gibi PFDK ligin ilk yarısında Diyarbakır’da oynanan maçta yaşananlardan dolayı Amed’i sadece 2 maçla cezalandırmıştı. Tahkim Kurulu bugün yapacağı duruşmalı toplantıda Bursaspor’un savunmasını dinleyecek. Yeşil Beyazlı kulübün savunmasını hukukçuların yanı sıra başkan Ömer Furkan Banaz da yapacak. Bursaspor Kulübü cezanın indirilmesi için içinde birçok görselin yer aldığı geniş kapsamlı bir itiraz dosyası hazırladı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.