SON DAKİKA
Hava Durumu

Buruk'tan sürpriz 11 kararı

Galatasaray’da Icardi ve Yusuf Demir, Adana’ya götürülmedi. Son idmanda ağrı hisseden iki oyuncu İstanbul’da kalırken, durumlarının ciddi olmadığı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2022 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2022 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Buruk'tan sürpriz 11 kararı

İKİ YENİ TRANSFER ADANA'YA GÖTÜRÜLMEDİ

Son idmanda Mauro Icardi’nin arka adalesinde ağrı hissettiği için çalışmayı yarım bıraktığı öğrenildi. Demir’in de ayağında ağrı hissettiği ve çalışmayı tamamlayamadığı bildirildi. Durumları ciddi olmayan iki oyuncunun da bu gelişme üzerine Adana Demirspor maçının kadrosuna alınmadığı belirtildi.

Bu gelişmenin ardından Teknik Direktör Okan Buruk’un kafasındaki 11’in de netleştiği öğrenildi. Buna göre sarı-kırmızılı takımın teknik patronunun ilk haftalarda attığı gollerle Cim-Bom’a adeta hayat veren Gomis’i en uçta, arkasında da 10 numara pozisyonunda da Mertens’i değerlendireceği belirtildi.

MATA SKORA GÖRE  

İstanbulspor ile oynanan hazırlık maçında hazır olduğunun sinyallerini veren ve başarılı bir performans gösteren Mata’nın ise karşılaşmanın gidişatına göre görev alıp almayacağı netleşecek. Kanatları Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün’e teslim edecek olan Okan Buruk’un orta alanda ise Torreira ile Midtsjö’yü beraber oynatacağı kaydedildi.

OLIVEIRA YEDEK KULÜBESİNE ÇEKİLECEK

Dayısını kaybettiği için morali bozuk olan ve bunun yanında antrenman eksiği bulunan Oliveira da yedek kulübesine çekilecek. Sarı-kırmızılıların savunma hattı ise Boey-Nelsson-Abdülkerim ve Dubois’ten oluşacak. Kalede de yine Muslera oynayacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.