SON DAKİKA
Hava Durumu

Cevap vermek için değil, Bursaspor için oynadım

Bursaspor’da sezonun ilk yarısında teknik direktör Tahsin Tam’ın kararı doğrultusunda A Takım’a alınmayan ve Türkiye Futbol Federasyonu’na ismi bildirilmediğinden kadroya giremeyen Çağatay Yılmaz ikinci yarıda takımı sırtlayan isim oldu.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2023 21:31
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2023 21:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Cevap vermek için değil, Bursaspor için oynadım

18 maçta forma giyen, attığı 9 gol ve yaptığı 7 asisitle takımın skor yükünü çeken genç futbolcu takımın ligde kalmasının en önemli faktörlerinden biri haline geldi. Çağatay Yılmaz sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla geçen sezonu değerlendirdi ve gelecekle ilgili söylemlerde bulundu. Genç futbolcu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Kendim ve takımım için çok zor geçen bir sezonu geride bıraktım.

Gerekli dersleri çıkardım. En zor kısmı oynamadan geçen ilkyarı oldu. Bir futbolcu için toptan, sahadan ve taraftarından uzak kalmak cezaların en büyüğü. Aslında böyle bir durumla karşılaşacak herhangi bir hatam da olmadı. Bunların hepsini geride bıraktım ve sadece işime odaklandım. Kimseye cevap verme amacıyla değil, sadece takımımın başarısı için mücadele ettim.

Attığım goller, yaptığım asistler eğer Bursaspor’umuzu bir adım ileriye taşıdıysa ne mutlu bana. Bu sezonu böyle geçirdik. Şimdi daha iyisini başarmak için yeni bir meydan okuma zamanı geldi. Bu performansımın altına düşmemek adına daha çok çalışıp, daha çok mücadele edeceğim. Ve en önemlisi Bursaspor’umuzu layık olduğu yere çıkarmak için tüm performansımı ortaya koyacağım. Bu sezon bana desteğini esirgemeyen, en zor anımda bile varlıklarını hissettiğim taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıl zirveye oynayacak bir Bursaspor’un sözünü şimdiden veriyorum.

İkinci yarının büyük bir bölümünde taraftarımızdan uzak kaldık. Önümüzdeki sezon onların desteğiyle çok daha iyi yerlere geleceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. İçinde yeşil-beyaz sevgisi barından herkese şükranlarımı sunuyorum. Her şey Bursaspor için.”

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.