SON DAKİKA
Hava Durumu

Cüneyt Çakır'a büyük şok! Liste açıklandı

Türkiye'de 8 Mart tarihidne MHK tarafından görevine son verilen fakat ardından yeniden göreve başlayan Cüneyt Çakır'a bir şok daha! Herkesin merak ettiği liste resmen açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2022 17:26
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2022 17:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Cüneyt Çakır'a büyük şok! Liste  açıklandı

Türk hakemliğinin en önemli isimleri arasında yer alan Cüneyt Çakır'a bir şok daha! 8 Mart tarihinde MHK tarafından görevden alınan Cüneyt Çakır, MHK Başkanı Ferhat gündoğdu'nun görevinden istifa etmesnin ardından yeniden Türkiye'de maç yönetmeye başlamıştı. Cüneyt Çakır için en büyük tehlike FIFA organizasyonlarından uzak kalabileceği ihtimaliydi ve bu ihtimal gerçeğe dönüştü.

NELER OLMUŞTU?

MHK, 8 Mart'ta aralarında Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus ve Ali Palabıyık gibi tecrübeli isimlerin de olduğu 18 hakem ve 3 gözlemciye görev verilmeyeceğini açıklamıştı. Görevden alınan hakem ve gözlemciler, olayı Tahkim Kurulu'na taşımıştı.

Taraf avukatlarının yanı sıra Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun sözlü beyanlarının ardından yapılan müzakere neticesinde hakemlerin itirazları kabul edilmiş ve TFF Yönetim Kurulunun 8 Mart'ta aldığı kararın kaldırılmasına oyçokluğu ile karar verildiği belirtilmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.