SON DAKİKA
Hava Durumu

Dünya Kupası'na Fatih Terim damgası

2022 FIFA Dünya Kupası'nda Japonya ile Almanya karşı karşıya gelirken, beklenmedik bir skor alındı. Japonya geriye düştüğü karşılaşmada rakibini 2-1 mağlup etmeyi başarırken, 57 dakika sahada kalan eski Galatasaraylı Nagatomo karşılaşmanın ardından Galatasaray ve Fatih Terim açıklamasında bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2022 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2022 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Dünya Kupası'na Fatih Terim damgası

Bu yıl Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası'na alınan beklenmedik sonuçlar damga vurmaya devam ederken, E Grubu açılış mücadelesinde Japonya geriye düştüğü mücadelede Almanya'yı 2-1 mağlup ederek bir sürprize imza attı.

57 DAKİKA SAHADA KALDI

Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan ve sahada kaldığı 57 dakika boyunca iyi bir performans ortaya koyan Japonya'nın 36 yaşındaki tecrübeli savunmacısı Yuto Nagatomo, karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulundu.

GALATASARAY VE TERİM SÖZLERİ

Nagatomo, Japonya galibiyeti sonrası eski takımı Galatasaray ve Fatih Terim'le ilgili konuştu. Deneyimli oyuncu maçın ardından TRT Spor'a verdiği röportajda Türkiye günlerini unutamadığını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"BABAM GİBİ"

"Türkiye'yi çok seviyorum, insanlar çok sıcakkanlı. Fatih Terim benim babam gibi. Çok kibar ve çok iyi bir teknik direktör. Türkiye'yi seviyorum, teşekkürler Galatasaray"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.