SON DAKİKA
Hava Durumu

Ferdi Kadıoğlu'nun akıbeti belli oldu!

Ferdi Kadıoğlu'nun derbi öncesi akıbeti belli oldu. Sakatlığını atlatan Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe-Galatasaray derbisine ilk 11'de başlayacağı öğrenildi. Başarılı futbolcu 4 gün önce kulüp televizyonuna konuşmuş ve hocası İsmail Kartal'a tam olarak hazır olduğunu söylediğini belirtmişti.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2022 10:37
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2022 10:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Ferdi Kadıoğlu'nun akıbeti belli oldu!

Ferdi Kadıoğlu'nun bu akşamki Fenerbahçe-Galatasaray derbisine ilk 11'de başlayıp başlamayacağı merak ediliyordu. İsmail Kartal, Ferdi Kadıoğlu'yla ilgili kararını verdi.

FERDİ KADIOĞLU DERBİDE İLK 11

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcularından Ferdi Kadıoğlu'nun derbi öncesi akıbeti netleşti. Genç ismin Galatasaray derbisinde sahaya ilk 11'de çıkacağı öğrenildi.

FENERBAHÇELİLERİ MEMNUN ETMEYEN KARAR

İsmail Kartal'ın Ferdi Kadıoğlu kararı Fenerbahçeli taraftarların büyük bir kısmını memnun etti. Geçtiğimiz hafta oynanan Kayserispor deplasmanında sonradan oyuna giren Ferdi Kadıoğlu, formda görüntüsüyle dikkat çekmiş ve hocasına 'derbi için hazırım' mesajı vermişti.

HOCASINA "HER ZAMAN HAZIRIM" DEMİŞTİ

Öte yandan 4 gün önce Fenerbahçe TV'ye konuşan Ferdi Kadıoğlu, İsmail Kartal'ın kendisine yüzde 100 hazır olup olmadığını sorduğunu, kendisinin ise hocasına "İhtiyaç halinde her zaman hazırım" cevabını verdiğini söylemişti.

FERDİ KADIOĞLU'NUN FENERBAHÇE İSTATİSTİKLERİ

Fenerbahçe'nin bu sezon vazgeçilmez isimlerinden olan Ferdi Kadıoğlu, Sarı-Lacivertli formayla tüm kulvarlarda çıktığı 31 maçta 3 gol, 3 asistlik performans sergiledi. 17 Mart tarihinde Fenerbahçe'yle yeni sözleşme imzalayan Ferdi Kadıoğlu'nun kontratı 2026'ya kadar uzatılmıştı. 22 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 9,5 milyon euro.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.