SON DAKİKA
Hava Durumu

Formula 1'de Ferrari'den çılgın plan! Lewis Hamilton'a dev teklif

Formula 1'de uzun yıllardır şampiyonluğa hasret kalan ve bu sezona da istediği gibi başlayamayan Ferrari, kötü gidişata dur demek için çılgın bir hamlenin peşinde. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2023 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2023 12:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursa5n1k.com
Formula 1'de Ferrari'den çılgın plan! Lewis Hamilton'a dev teklif

Formula 1'de sezona istediği gibi başlayamayan ve Red Bull'un gerisinde kalan Ferrari, ses getirecek bir hamleye hazırlanıyor. Uzun yıllardır şampiyonluğa hasret kalan İtalyan ekibi, sürücü kadrosunda yapacağı değişiklik için kesenin ağzını açtı.

FERRARİ'DEN DEV TEKLİF

Daily Mail'de yer alan habere göre İtalyan ekibi, 7 kez dünya şampiyonluğu bulunan Mercedes pilotu Lewis Hamilton için adeta bir serveti gözden çıkardı. Ferrari, tecrübeli sürücü için 40 milyon sterlinlik dev bir teklif yapmayı planlıyor.

JOHN ELKANN DEVREDE

Temasları en üst düzeyde tutan Ferrari'de Başkan John Elkann, Lewis Hamilton ile şimdiden yakın temas halinde. Ancak 40 milyon sterlinlik dev teklifin Hamilton'ın kararında etkili olamayacağı çünkü Mercedes'in de benzer bir teklif sunmaya hazırlıklı olduğu belirtilenler arasında yer aldı.

HAMİLTON'IN SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Mercedes ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Lewis Hamilton ise iddialarla ilgili takımında kalmayı düşündüğünü ifade etmişti.

HAMİLTON-LECLERC TAKASI

Ferrari'nin planı Lewis Hamilton ile Charles Leclerc'i bir araya getirerek en iyi sürücü ikilisini oluşturmak olsa da Leclerc-Hamilton takası da gündemde yer alıyor. Charles Leclerc'in de Mercedes ile görüştüğü iddiaları geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti.

SCHUMACHER'İ GERİDE BIRAKABİLİR

Eğer Lewis Hamilton, Ferrari'nin teklifini kabul eder ve Kırmızılar'da şampiyonluğa ulaşmayı başarırsa, İtalyan ekibinin efsanesi 7 kez dünya şampiyonu Michael Schumacher'in rekorunu geride bırakabilir.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.